Εργατικό ατύχημα στα Σπήλια-Εργάτης έπεσε από ύψος τριών μέτρων

Σε διάσωση ατόμου, 63 ετών, μετά από πτώση από ύψος 3 μέτρων ενώ εκτελούσε οικοδομική εργασία σε τοίχο αντιστήριξης στο Χωριό Σπήλια στη Λευκωσία, ανταποκρίθηκε χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας.
 
Για τη διάσωση του 63χρονου, ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου.
 
Έγινε προσέγγιση του τραυματία, ακινητοποίηση σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και αφού τοποθετήθηκε σε φορείο, παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά στο Νοσοκομείο.
 
Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 5ης Αυγούστου  2020 μέχρι και τις 06.00 της 6ης  Αυγούστου  2020 ανταποκρίθηκε σε 36 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 25 αφορούσαν πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google