Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών στην Πάφο

Διατάγματα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 21 και 24 χρονών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συγκεκριμένα γύρω στις 8:20 χθες το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας, ενώ διενεργούσαν ελέγχους, ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από τον 22χρονο με συνοδηγό την 24χρονη. 

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν συνολικά ποσότητα έκσταση 27 γραμμαρίων περίπου, 14 τεμάχια LSD, μεθαμφεταμίνη ενός γραμμαρίου περίπου και ποσότητα κάνναβης 56 γραμμαρίων περίπου.

Την ίδια μέρα, μετά από γραπτή συγκατάθεση του 21χρονου, ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης ενός γραμμαρίου περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 39χρονος
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα