Έτοιμη η κυπριακή αποστολή για το Λίβανο-Στη μάχη μέλη της ΜΜΑΔ και της ΕΜΑΚ

Έτοιμη να αποστείλει αποστολή για να συνδράμει στις έρευνες στο Λίβανο, όπου μετά τη φονική έκρηξη η Βηρυτός μετρά δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες και αγνοούμενους, είναι η Κύπρος.  
 
Συγκεκριμένα, δύο ελικόπτερα της Αστυνομίας αναμένεται να αποχωρήσουν άμεσα, ώστε να μεταφέρουν μέλη της ΜΜΑΔ, της ΕΜΑΚ και σκύλους, για να ριχθούν στην μάχη της αναζήτησης των θυμάτων.

Ο υπουργός Εξωτερικών επικοινώνησε το πρωί με τον Λιβάνιο ομόλογο του, ο οποίος ζήτησε και επίσημα την συνδρομή της Κυπριακής Δημοκρατίας, στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως ανέφερε, οι Αρχές επικεντρώνονται στην αναζήτηση επιζώντων, που βρίσκονται παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια της πόλης.
 
Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, αναφέρει πως «εντός των επόμενων ωρών μεταβαίνουν στον Λίβανο 2 ελικόπτερα της Αστυνομίας για συμβολή στις έρευνες για εντοπισμό επιζώντων. Μεταφέρονται 8 σκύλοι ιχνηλάτες με τους χειριστές τους, από Αστυνομία και ΕΜΑΚ».

Δειτε Επισης

Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 39χρονος
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα