Παραμένει στα ψηλά ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή με τον καιρό να είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά και αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι µέτριοι και τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα στα νότια παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα ψηλότερα ορεινά και τα δυτικά παράλια και γύρω στους 33 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα ανατολικά θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.
 
Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Τρίτη και την Τετάρτη µικρή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Πέµπτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.
 

Δειτε Επισης

Γαλλίδα ευρωβουλευτής που συνελήφθη από Ισραηλινούς στο Madleen αρνείται να υπογράψει τα έγγραφα απέλασης
Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ κατεβάζει 700 πεζοναύτες και χιλιάδες μέλη της εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες- Έντονες αντιδράσεις
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι ακτιβιστές του Madleen-Το Ισραήλ προχωρά σε απελάσεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς
Σχεδόν 200 αιτήσεις εγκρίθηκαν από τον Ιούνιο του 2024 για ορεινές περιοχές-Εξετάζεται διεύρυνση κριτηρίων