Έπεσε ο πέλεκυς για τον 57χρονο που επιτέθηκε με acid στην εν διαστάσει σύζυγό του

Έπεσε ο πέλεκυς για τον 57χρονο Ελληνοκύπριο, που επιτέθηκε το Νοέμβριο του 2019 με acid, στην 40χρονη εν διαστάσει σύζυγος του στο Ζακάκι.
 
Ο 57χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα χρόνων.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 57χρονος είχε μεταβεί στις 6 Νοεμβρίου του 2019, σε φιλικό σπίτι της 40χρονης στο Ζακάκι, καθώς η εν διαστάσει σύζυγος του διέμενε εκεί και της επιτέθηκε με καυστικό οξύ.
 
Στη συνέχεια, ο δράστης εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ η 40χρονη ζήτησε βοήθεια από γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο, που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, μεταφέρθηκε διασωληνωμένη και σε καταστολή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού έφερε εγκαύματα στο 40% του σώματός της.
 

Λίγη ώρα αργότερα, η Αστυνομία εντόπισε τον 57χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση, όπου παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εν κινήσει μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεμεσό-Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα η φωτιά
Διασώθηκε γυναίκα που τραυματίστηκε σε παραλία-Σκάφος της Λιμενικής την παρέδωσε σε ασθενοφόρο
«Το συμβάν χρήζει εις βάθος διερεύνησης, η ΕΦ είναι πολύτιμη να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν»
Κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ελεγχόμενες ουσίες από υποστατικό στη Λάρνακα
Ξανά στο προσκήνιο ο εγκλωβισμός οδηγών στον αυτοκινητόδρομο-Έμεινε στα συρτάρια η συζήτηση στη Βουλή
Αρχίζει η κατάταξη της 2025 ΕΣΣΟ-Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεοσύλλεκτοι
«Αν δούμε τις δύο αποφάσεις του ΕΔΑΔ, διαφαίνεται πως οι θεσμοί νοσούν... Δεν προστατεύουν τα θύματα»
Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο