Παραμένει στο κόκκινο ο υδράργυρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όμως αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 33 στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όμως αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή. Την Παρασκευή αναμένεται μικρή πτώση για να κυμανθεί κατά το τριήμερο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Πράσινο Βουλής για αποκεντρωμένη διοίκηση σε δημόσια νοσηλευτήρια-Πυρά κατά Κυβέρνησης για ανάληψη ευθυνών
Πρώτη τοποθέτηση Ηνωμένων Εθνών για το διορισμό Χαν-«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του»
ΣΕΛΚ: Χωρίς στοιχεία οι αναφορές για εμπλοκή λογιστών με πρόσωπα υπό κυρώσεις
Το ΥΠΑΜ συμμετείχε με έξι κυπριακές εταιρείες σε έκθεση στην Κρακοβία
Θρίλερ για γερά νεύρα οι συνομιλίες στο Ουκρανικό-«Η Ρωσία δεν είναι σοβαρή»
Το «φιάσκο» στην Τουρκία και οι ειρωνικές εκατέρωθεν δηλώσεις-Τα σενάρια για τις συνομιλίες
Δύο χρόνια φυλάκιση στη γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στην Ελλάδα
Καταχωρείται η υπόθεση για την θανάτωση του καγκουρό-Στο κατηγορητήριο κι άλλα πρόσωπα εκτός από τον 36χρονο
Η «χαλαρότητα» στο ΚΕΠ και η κατάθεση Πετρίδη στο επίκεντρο της δίκης για Al Jazeera
Έργα κατά τις νυχτερινές ώρες την επόμενη εβδομάδα στους αυτοκινητόδρομους