Χειροπέδες σε 24χρονο για την άγρια συμπλοκή-Καταζητείται ο αδελφός του και άλλος ένας

Άλλα δύο πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία σε σχέση με την απόπειρα φόνου κατά 19χρονου που διαπράχθηκε μέρα μεσημέρι, στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 24χρονος Λιβάνιος, που διαμένει νόμιμα στην Κύπρο, ενώ ο ένας εκ των δύο καταζητούμενων είναι αδερφός του, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη. Ο 25χρονος φερόμενος δράστης βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Οκτώβριο του 2019.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ρόπαλο, μαχαίρια και πυροβολισμοί στην άγρια συμπλοκή-Θέμα χρόνου οι συλλήψεις
 
Για την υπόθεση καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο.
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηρριάδη γύρω στις πέντε το απόγευμα, σημείωσε πως πριν την απόπειρα φόνου, προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ 10 με 15 ατόμων αραβικής καταγωγής και ένας εξ αυτών ανέσυρε πυροβόλο όπλο, με το οποίο στη συνέχεια πυροβόλησε τον 19χρονο.
 
Στη σκηνή δεν εντοπίστηκε πυροβόλο όπλο, ωστόσο εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα ρόπαλο και αριθμός μαχαιριών. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης διέφυγε προς τα νότια και βγήκε στον παραλιακό, με τους φίλους του θύματος να τον καταδιώκουν. Ακολούθως φαίνεται πως πρόταξε το πιστόλι για να τους εκφοβίσει, ενώ οι φίλοι του θύματος του έριξαν πέτρες και ένα σίδερο, τα οποία εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν.


Η καταδίωξη του δράστη δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο καταζητούμενος 25χρονος φαίνεται πως μετέβη προς την περιοχή του Εναερίου, όπου και πάλι πρόταξε το πιστόλι και έριξε ένα πυροβολισμό για να εκφοβίσει τους φίλους του θύματος.
 
Τα κίνητρα της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών διερευνώνται. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα στην αυχενική χώρα και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα. Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.
 
Την ίδια ώρα, καταστηματάρχες της περιοχής εξέφρασαν την ανησυχία τους, ζητώντας την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης.

Δειτε Επισης

Τεχνικό πρόβλημα στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο-Στο σημείο η Αστυνομία
Στην 8η θέση πανευρωπαϊκά η Κύπρος στη μείωση αιτήσεων ασύλου το 2024
Σε απευθείας δίκη τρία πρόσωπα για δύο εμπρησμούς και μία απόπειρα στην Αραδίππου
Απορρίφθηκε η έφεση του ΥΠΑΝ για διαδοχικές ετήσιες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών
Πάνω από 500 οι αδειοδοτημένες δομές προσχολικής ηλικίας στους καταλόγους ΥΚΕ
Εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της Ν.Τ μετά την ανταλλαγή επιστολών-Εξαιρείται ο Αγγελίδης από τον χειρισμό κατόπιν αιτήματός της
Συνεχίζονται οι απάτες με δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 14 χιλιάδες από 32χρονη
Εξετάζουν το παρελθόν του 49χρονου και κλειστά κυκλώματα οι Αρχές για την απόπειρα φόνου στην Πύλα
Έκκληση ΥΚΕ στους γονείς να ελέγχουν τους παιδικούς σταθμούς που αφήνουν τα παιδιά τους-Πού εστιάζονται οι έρευνες
Αναβλήθηκε για τις 28 Ιουλίου η δίκη Γιαννάκη