Τρέχει να προλάβει το Υπ. Παιδείας-Έβαλε τις διευθύνσεις των σχολείων να μετρήσουν θρανία

Τρέχει και δεν φτάνει το Υπουργείο Παιδείας, αφού λίγες ώρες πριν την λήξη της προθεσμίας για τη συναρμολόγηση των θρανίων, έστειλε μήνυμα στις διευθύνσεις να μετρήσουν τα θρανία τους.
 
Το Υπουργείο Παιδείας έστειλε, το απόγευμα της Πέμπτης, εγκύκλιο στις διευθύνσεις των σχολείων, με τη μορφή του κατεπείγοντος και τους ζητά να κάνουν άμεση καταμέτρηση όλων των θρανίων του σχολείου τους και να συμπληρώσουν ένα επισυναπτόμενο έντυπο. Αυτό το έντυπο, αναφέρεται στην ανακοίνωση, πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο Υπουργείο, μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι, της Παρασκευής.
 


«SOS μετράτε θρανία»
Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των εκπαιδευτικών, με τον γενικό γραμματέα της ΠΟΕΔ, Χάρη Χαραλάμπους, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κάνει Υπουργείο της ανοργανοσιάς.
 
Όπως αναφέρει ο κ. Χαραλάμπους, το Υπουργείου συνεχίζει να τους εκπλήττει αρνητικά, αφού «θυμήθηκε στις 27 Αυγούστου το απόγευμα, να ζητήσει από τους αγαπητούς διευθυντές και αγαπητές διευθύντριες, κατά τα άλλα, να πάνε άρον-άρον το πρωί να μετρήσουν τα θρανία τους, όπου κι αν βρίσκονται».
 
Ο κ. Χαραλάμπους τονίζει πως «δεν ντράπηκαν τουλάχιστον να μην το πουν ότι ακόμη μετρούν θρανία και να κάνει αυτή την εργασία, αθόρυβα η κάθε σχολική εφορία».  

 

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google