Νέο παραλήρημα Μόρφου-Το κάλεσμα στους γονείς και οι... δαίμονες

Νέο παραλήρημα από τον Μητροπολίτη Μόρφου, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, καλεί τους γονείς να μην παίρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, για να μην φοράνε μάσκα.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου ερωτηθείς στην σύναξη της Παναγίας Καταφυγιώτισσας στο χωριό Πλατανιστάσα για τις μάσκες στα σχολεία απάντησε: «Τα παιδιά σας και τα μάτια σας! Και τα μάτια και το στόμα, θέλουν πρόσωπο που να βλέπει τον Θεό χωρίς μάσκα! Εάν μάθουμε τα παιδιά μας από τώρα, με τις μάσκες, θα γίνει μια Κοινωνία μετά από 20 χρόνια, "δαιμόνων"! Όχι ανθρώπων! "Δαιμόνων"!»

Στην συνέχεια ο κ. Νεόφυτος πρόσθεσε: «Η γνώμη μου είναι εύρετε τρόπο τα παιδιά σας να μην βάλουν ποτέ τους μάσκα! Αυτή είναι η γνώμη μου. Υπεύθυνα σας το λέω! Είναι προτιμότερο να μείνουνε, λίγα χρόνια, λίγους μήνες χωρίς τα γράμματα, τα λεγόμενα, της Ευρώπης. Σιγά τα γράμματα, "Ο Τοτός και οι Τοτοί"».

«Κάμετε εσείς κατ' οίκον σχολεία, ακούτε; Κάμετε κατ' οίκον εκκλησίες. Κάμετε κατ' οίκον φαρμακεία. Θα δείτε σε λίγο, θα σας λεν σε λίγο «τέλειωσαν τα φάρμακα». Θέλουν να εξωθήσουν την κοινωνία εις το χάος. Και τρομαγμένοι και χαομένοι, να πούμε: {το εμβόλιο! Φέρτε μας καλέ ένα εμβόλιο"! Άρα θέλουν το θέλημά μας, θέλουν την ελευθερία μας. Θέλουν την ψυχή μας» - τόνισε ο Πανιερώτατος.

Πηγή: romfea.gr

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει εμπρησμούς και στην Ορούντα ο Λογγίνος-«Θεάθηκε αυτοκίνητο να βάζει τρεις εστίες»
Μαρτυρία για τη φονική πυρκαγιά-«Ξεκίνησε από τον δρόμο προς το Άρσος, όχι από τον ποταμό, ούτε από τον σκουπιδότοπο»
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
Παραμένει στα ύψη ο υδράργυρος, σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση-Κόκκινος συναγερμός για πυρκαγιές
Τρεις άμαχοι νεκροί σε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
Πάνω από 20 νεκροί σε επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
LIVE: Περιπολίες της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για κλοπές σε σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές
Η φωτιά που έσβησε την ελπίδα και οι δηλώσεις Χαρτσιώτη-Παναγιώτου που «αναζωπύρωσαν» τις αντιδράσεις
Ο τρόπος λειτουργίας του RescEU, η ανάγκη στήριξης της Κύπρου και το αίτημα των ευρωβουλευτών
Στάχτη οι ευθύνες, ούτε λόγος για λανθασμένους χειρισμούς-Προσμέτρησαν οι δύο θάνατοι στην επιτυχία, ζητήθηκαν ευχαριστίες