Πιάστηκε επ' αυτοφώρω με το ένα κιλό κάνναβης 38χρονος στο Ζύγι

Με μεγάλο χρηματικό ποσό και κάτι παραπάνω από ένα κιλό κάνναβης πιάστηκε χθες 38χρονος από την Επαρχία Πάφου, στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο αξιολόγησης συγκεκριμένων πληροφοριών. Μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στο όχημα του 38χρονου, το οποίο είχε θεαθεί να εισέρχεται σε συγκεκριμένη αποθήκη στο Ζύγι, ποσότητα κάνναβης βάρους ενός κιλού και 125 γρ.
 
Τόσο η ποσότητα της κάνναβης όσο και χρηματικό ποσό το οποίο εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου από μέλη της ΥΚΑΝ, κατασχέθηκαν ως τεκμήρια. Ο 38χρονος συλληφθείς, οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας όπου ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
 
Ο 38χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του, ενώ το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα, συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
 

Δειτε Επισης

Middle East Eye: Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει την Τουρκία για την επικείμενη ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Πίδακες λάβας ύψους ως και 300 μέτρα εκτόξευσε το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη
Τον αμανέ τους για διώξεις σφετεριστών συνεχίζουν οι τούρκοι-«Θα υπάρξει απάντηση αν συνεχιστούν»
Οι Ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να αποδεχθεί τον μηδενικό εμπλουτισμό σε ουράνιο-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Γενεύης
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Για περιφερειακές εξελίξεις συνομίλησαν Ρούμπιο-Κόμπος
Πούτιν: «Ανησυχώ για έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο»
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βαλλιστικός πύραυλος κτυπά παιδικό σταθμό στο Ισραήλ
Συστάσεις Γερμανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες στην Κύπρο-Ζητά αυξημένη προσοχή και συνετή συμπεριφορά