Στους πέντε οι ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους πέντε ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο το ένα άτομο βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ χθες δόθηκε ένα εξιτήριο σε ασθενή του οποίου τα επαναληπτικά αποτελέσματα για τον κορωνοϊό στα οποία υπεβλήθη, ήταν αρνητικά.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σταθερή.  

Εξάλλου στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 42 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν  μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να δοθούν τρία εξιτήρια.

Δειτε Επισης

Προστατεύθηκαν δυο κατοικίες από την πυρκαγιά στην Πάφο-Τέθηκε υπό έλεγχο
Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τάλας και Κισσόνεργας
Φιντάν: «Δυο κράτη και δυο λαοί στην Κύπρο»
Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό-Αντιφάσεις της αποκλειστικής νοσοκόμας, ύποπτη αλλαγή κωδικών και νέα μαρτυρία
«Ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι γέννησα από το ραδιόφωνο… Σε τρυφερή ηλικία εγκαταλείψαμε τους γονείς μας»
Επικοινωνία ΤΟΜ με ιδιοκτήτες οχημάτων Citroën που φέρουν ελαττωματικό αερόσακο Takata
Γιατί είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα του πολέμου Ισραήλ-Ιράν ακόμη και με εμπλοκή των ΗΠΑ
Υπ. Ενέργειας: Αναμενόμενη αλλά προσωρινή η αύξηση των τιμών καυσίμων-Θα παρέμβουμε εάν ξεφύγουν οι τιμές
Ερντογάν κατά Ισραήλ: Ήθελε να σαμποτάρει τις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά
Ουρές στο λιμάνι Λεμεσού για επιβίβαση στο Crown Iris-Επαναπατρίζονται άλλοι 1600 Ισραηλινοί