Στα 170 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα-Μετά από καιρό κάτω από 200

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα που βεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες.

«Σήμερα ανακοινώνουμε 170 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8819, εκ των οποίων το 55.3% άνδρες».

1886 (21.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4009 (45.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

31 πολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 9 (29.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 38.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 143 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 242 θανάτους συνολικά στη χώρα. 84 (34.7%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 94.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δειτε Επισης

«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή, η φωτογραφία που έκαψε την πρώην, και το ψεύτικο άλλοθι του Ναυπλίου
«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται με το συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
«Θα χτυπήσετε έναν που βιάζει παιδιά»-Πώς εξιχνιάστηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με όχημα στην Πάτρα-Είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός