Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Πότε θα σημειώσει μικρή άνοδο

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Tο απόγευμα θα καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό.
 
Τοπικά αναμένεται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά, κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα, στα ορεινά και στο εσωτερικό, και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Δειτε Επισης

Στην τελική ευθεία οι Παγκύπριες Εξετάσεις-Τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας
Στα καλύτερα της Ευρώπης το αεροδρόμιο Λάρνακας, σύμφωνα με το ACI Europe
Πάνω από 20 πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία-Στην Αρμενία ο έκτος Κύπριος που ήταν στο Ιράν
Ρίγη συγκίνησης... Μετά από 26 χρόνια αποφοίτησε ο πρώτος μαθητής από το Δημοτικό του Κορμακίτη
Αυτοί είναι οι χρυσοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 6,1 εκ. ευρώ
Αυξάνονται οι Εθνοφρουροί που επωφελούνται του σχεδίου δωρεάν διακίνησης με λεωφορεία
Ασκεί έφεση στην απόφαση του Συνοδικού που τον καθαιρεί ο Σερκελίδης-«Δεν την αναγνωρίζω»
Βλάβη σε σκάφος που μετέφερε Ισραηλινούς από την Κύπρο-Κινητοποιήθηκε το Πολεμικό Ναυτικό
Δικαίωμα εγγραφής για 36 μήνες στο Μητρώο Οδοντιάτρων σε αποφοίτους από τρίτες χώρες έδωσε η Βουλή
Η Βουλή ψήφισε παράταση για αδειοδότηση ξενώνων