Απουσιάζει από την οικία της 30χρονη εδώ και πέντε ημέρες-Άφαντη και ανήλικη

Άφαντες παραμένουν οι δύο κοπέλες, που δηλώθηκαν ως ελλείπουσες τις προηγούμενες ημέρες.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξακολουθεί να απουσιάζει από την οικία της, στη Λεμεσό, από τις  14 Αυγούστου, 2020, η  Μαρία Άρμικ Ακοπιάν, 30 ετών.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να  βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
 

Εξάλλου, εξακολουθεί να απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, 16 Αυγούστου, 2020, η Αντζέλ Ιωάννου, 14 ετών.
 
Η 14χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.68μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μακριά, καστανόξανθα μαλλιά, με αποχρώσεις μπλε και πράσινου. Κατά την αναχώρησή της φορούσε πράσινη φανέλα, μαύρη μακριά φόρμα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε κόκκινη τσάντα.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να  βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δειτε Επισης

Εξελίξεις στο σκάνδαλο Αββακούμ-Διώκεται ποινικά για δύο υποθέσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Θύελλα αντιδράσεων για το επίμαχο βίντεο με αστυνομικούς-«Προέχει η προστασία οικογενειών και ανήλικων παιδιών»
Ξεγέλασαν 36χρονο και του απέσπασαν 147 χιλιάδες από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Συνελήφθη 55χρονος στα κατεχόμενα επειδή πέρασε πριν 21 χρόνια στις ελεύθερες περιοχές παράνομα
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος-Εγγεγραμμένος ως ειδικός αστυφύλακας ο ένας
Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άχρηστα υλικά κοντά στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Επ. Προστασίας Δεδομένων: Να μη δημοσιεύονται πληροφορίες που ταυτοποιούν τρίτα πρόσωπα