Σοκαριστικό δυστύχημα-Τρένο παρέσυρε και σκότωσε τραγουδιστή ενώ έκανε live στα social media

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη σε δρόμο της Ρουμανίας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή τους ένας 29χρονος τραγουδιστής που οδηγούσε με τη μουσική στη διαπασών και δεν αντιλήφθηκε το τρένο που περνούσε από τη σιδηροδρομική διάβαση.
 
Ο 29χρονος Tavy Pustiu, όπως φαίνεται και από το live βίντεο που δημοσίευσε στα social media, βρίσκεται στη θέση του οδηγού, ενώ ακριβώς δίπλα του, στη θέση του συνοδηγού, κάθεται η σύζυγός του.
 
Κάποια στιγμή, δυναμώνει την ένταση της μουσικής και τραγουδάει μία κοιτώντας τη κάμερα του κινητού του, μία τη γυναίκα του.
 
Δευτερόλεπτα αργότερα, φτάνουν στην σιδηροδρομική διάβαση. Η γυναίκα, όπως έχει καταγραφεί και από την κάμερα του κινητού του 29χρονου, φαίνεται να κοιτάει δεξιά και αριστερά. Μάταια όμως γιατί δεν βλέπει το τρένο που λίγο αργότερα θα πέσει πάνω στο αυτοκίνητό τους.
 
Ο 29χρονος ωστόσο αντιλαμβάνεται την παρουσία του, αφού λίγο πριν πέσει μαύρο αφήνει μια τρομακτική κραυγή. Ήταν όμως ήδη πολύ αργά με τον άτυχο νέο να μην προλαβαίνει να αντιδράσει και να σκοτώνεται ακαριαία.
 
Το τρένο έπεσε πάνω στο λευκό Ford Fiesta και το έκανε κομμάτια.
 
Οι Αρχές επιβεβαίωσαν τον θάνατό του 29χρονου ενώ όσον αφορά τη 24χρονη σύζυγό του φέρεται να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Δειτε Επισης

Πώς επιλέγει ένας Πάπας το όνομά του-Ποια είναι τα «ανεπιθύμητα»
Τα συγχαρητήρια του Ντόναλντ Τραμπ στον νέο Πάπα-«Μεγάλη τιμή που είναι Αμερικανός»
Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Νέοι βομβαρδισμοί από την Ινδία στο Κασμίρ-Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Τζαμού
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Σε εξέλιξη η νέα ψηφοφορία για την εκλογή του Πάπα-Live εικόνα από το Βατικανό
Η ΕΕ ετοιμάζει αντίμετρα 95 δισ. αν ο Τραμπ δεν κάνει συμφωνία για τους δασμούς
Η πολυετής σύγκρουση Ινδίας με Πακιστάν για το Κασμίρ-Οι σύμμαχοι της κάθε πλευράς και οι ισορροπίες