Συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός του σκάφους για το θαλάσσιο ατύχημα στην Ορόκληνη

Συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός του ταχύπλοου σκάφους, σε σχέση με το θαλάσσιο ατύχημα που σημειώθηκε χθες στην παραλία της Ορόκληνης, όπου έχασε τη ζωή του ο Στέλιος (Στήβεν) ΑΡΧΟΝΤΟΥΣ, 40 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος αφού έδωσε κατάθεση στις Αρχές, σε σχέση με τις συνθήκες του ατυχήματος, εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και του φόρεσαν χειροπέδες. 

Η Αστυνομία συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες, ενώ εναντίον του 44χρονου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης θανάτου, λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης πράξης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός ο 40χρονος που χτυπήθηκε από σκάφος-Ένταλμα σύλληψης στον οδηγό

Υπενθυμίζεται ότι, ο 40χρονος που έχασε τη ζωή του είχε μεταβεί στην περιοχή για ψάρεμα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από το σκάφος, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό.

Τα μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, εντόπισαν τον 40χρονο να είναι σοβαρά τραυματισμένος και τον μετέφεραν στην ακτή και ακολούθως ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Απέστελνε παραπλανητικά μηνύματα και απέσπασε τρεις χιλιάδες ευρώ-Καταζητείται 29χρονος
Συγκλονιστικό βίντεο-Πατέρας καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο γιος του ανασύρθηκε νεκρός στο Κίεβο
Στην Κύπρο με πλοίο εκατοντάδες Ισραηλινοί-Αναμένεται δεύτερο δρομολόγιο από τη Χάιφα
Ζητά θέσπιση στρατηγικής για η αντιμετώπιση της ρητορικής και των εγκλημάτων μίσους η Επίτροπος Διοικήσεως
H εκτίμηση πρώην συμβούλου του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ-«Μόλις είδαμε το νέο Περλ Χάρμπορ, το Ισραήλ αυτοκαταστρέφεται»
ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός στη Μελβούρνη-Αυτοκίνητο εισέβαλε σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο
Θύμα χάκερς η Cyprus Airways-Ενημερώθηκε η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων και οι επηρεαζόμενοι
Στην Αρχιεπισκοπή ο Δήμος Σερκελίδης για την δίκη ενώπιον του Συνοδικού-Συνοδεύεται από μάρτυρα υπεράσπισης
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η αναχαίτιση ισραηλινών πυραύλων από την ιρανική αεράμυνα
Μελετά τα ευρήματα της έκθεσης της Ελεγκτικής το Υφυπουργείο Έρευνας-«Σχετίζονται με διαδικαστικά ζητήματα»