Νεαροί εντόπισαν πορτοφόλι με 1,500 ευρώ και το παρέδωσαν στην Αστυνομία

Αξιέπαινη πράξη δύο νεαρών, που εντόπισαν και παρέδωσαν στην Αστυνομία πορτοφόλι στο οποίο υπήρχαν €1,500.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, δύο νεαρά πρόσωπα ηλικίας 17 και 18 ετών, εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες σε χώρο στάθμευσης εκκλησίας στην επαρχία Λεμεσού ένα γυναικείο πορτοφόλι.
 
Οι δύο νεαροί παρέλαβαν το εν λόγω πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €1,500, πέντε πιστωτικές κάρτες και τρείς ταυτότητες και το παρέδωσαν στον Αστυνομικό Σταθμό Λάνιας.
 
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε η 52χρονη κάτοχος του πορτοφολιού, η οποία και κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό όπου και παρέλαβε την ιδιοκτησία της.
 
«Η Αστυνομία συγχαίρει τους δύο νεαρούς για την πράξη τους, την τιμιότητα και ευσυνειδησία τους, η οποία τιμά τόσο τους ίδιους, όσο και την οικογένεια τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δειτε Επισης

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Διασωληνωμένος 30χρονος που μαχαιρώθκε έξω από υπεραγορά
Επίδειξη πλουτισμού με Porsche, βίντεο από γυμναστήρια και γνωστές τραγουδίστριες έκανε ο συλληφθείς TikToker
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Λιμνάτη και Λάνειας-Κατέκαψε επτά εκτάρια γης
Ξεσπάθωσε για Μουρτζούκου η μητέρα του Παναγιωτάκη-«Θέλει δεν θέλει, θα ομολογήσει και για το γιο μου»
Διαμαρτυρήθηκαν εις μνήμη του Θανάση έξω από τη Νομική Υπηρεσία-«Τιμωρία στους ενόχους»
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου με θύμα 15χρονο-Έλειπε από χθες, τον εντόπισαν νεκρό οι οικείοι του
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Λάνειας και Λιμνάτη-Στη μάχη εναέρια μέσα, ενήμεροι Χαρτσιώτης και Γ.Δ. του Υπ. Γεωργίας
Συνελήφθη γνωστός Έλληνας Τik Toker-Ποινικό παρελθόν με απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές και εκβιασμούς
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός νεαρός σε δρόμο της επαρχίας Πάφου-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ