«Χάλασαν» γάμο και συνέλαβαν γαμπρό και πεθερό στην Ελλάδα λόγω… κορωνοϊού (pics)

Συνωστισμός χωρίς προηγούμενο σημειώθηκε σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να παρέμβει και η αστυνομία.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες όχι μόνο δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο ασφαλείας, αλλά δεκάδες καλεσμένοι μαζεύτηκαν δίπλα δίπλα για να χορέψουν και να διασκεδάσουν αγνοώντας τις συστάσεις και τα μέτρα των ειδικών.

Εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, κυκλοφόρησαν και αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο από την ώρα που η νύφη και ο γαμπρός γλεντούσαν.

Ωστόσο το γαμήλιο γλέντι δεν κράτησε για πολλή ώρα καθώς στην περιοχή της Άβαντος έφτασαν ομάδας της ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν σύμφωνα με το evros-news.gr  τον γαμπρό αλλά και τον πεθερό του στην Αστυνομική Διεύθυνση, ο γάμος διαλύθηκε ενώ στους ιθύνοντες κόπηκε και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης για να ασκήσει -αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις- τις σχετικές διώξεις στους υπεύθυνους της απαράδεκτης αυτής κατάστασης.

Δειτε Επισης

Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
Αθήνα για τον τουρκικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό-«Δεν έχει έρεισμα στο διεθνές δίκαιο»
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
ΒΙΝΤΕΟ: Διαρροή αερίου σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ρόδο-Προληπτική εκκένωση σε δωμάτια και επιχειρήσεις
Ολοκληρώθηκε η λήψη των οργάνων του 14χρονου που έχασε τη ζωή του στον Άραχθο
ΒΙΝΤΕΟ: Ελικόπτερο έπεσε στη Μαρίνα Βουλιαγμένης
Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία συνέστησε ο Μητσοτάκης-Ανησυχία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Νετανιάχου με πρωτοβουλία του Ισραήλ
Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο «ήρωας του Αράχθου»