Σοκ στην Καλλιθέα-Του ζήτησε διαζύγιο και της επιτέθηκε με τσεκούρι

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης με τσεκούρι που δέχθηκε γυναίκα το βράδυ της Δευτέρας στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ο δράστης της επίθεσης, ένας 67χρονος οδηγός ταξί, που αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, επιτέθηκε με δολοφονικές διαθέσεις στην 54χρονη γυναίκα του όταν εκείνη του ζήτησε διαζύγιο.
 
Η γυναίκα, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον δράστη, είπε στον σύζυγό της χωρίσουν. Εκείνος, έξαλλος, πήρε ένα τσεκούρι που είχαν στο σπίτι και άρχισε να την κυνηγά. Έντρομη η γυναίκα βγήκε έξω από το σπίτι, σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας, φωνάζοντας στους γείτονες να τη βοηθήσουν.
 
Λίγο πιο κάτω στον δρόμο, ο 67χρονος πρόλαβε τη γυναίκα και τη χτύπησε με το τσεκούρι στον σβέρκο και την πλάτη, ρίχνοντάς την αιμόφυρτη στο έδαφος. Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι, έπεσε πάνω στον δράστη με ορμή για να τον σταματήσει, ενώ μόλις είχε φτάσει στο σημείο και η αστυνομία. Στη θέα των αστυνομικών, ο 67χρονος έστρεψε το τσεκούρι προς το μέρος του και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του.
 
Τόσο δράστης όσο και το θύμα νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για την υπόθεση του βαρυποινίτη και των επιχειρηματιών-Οδηγείται ενώπιον Δικαστήριου
Τυχόν αλλαγές στο δρόμο Λευκωσίας Τρόοδους θα οδηγήσουν σε καθυστέρηση 10 χρόνων-Προειδοποιεί ο Βαφέαδης