Βίντεο ντοκουμέντο από την σύλληψη του δράστη της επίθεσης με τσεκούρι σε βάρος της γυναίκας του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις μαρτυρίες των σοκαρισμένων κατοίκων της Καλλιθέας σχετικά με την επίθεση με τσεκούρι που δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης μία 55χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα.
 
Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του δράστη από τις αστυνομικές αρχές, λίγο μετά την επίθεση κατά της συζύγου του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γύρω στις 21:00 το βράδυ, οι περίοικοι της Καλλιθέας άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση, ενώ την ακολουθούσε, κυνηγώντας την, ένας άντρας που κρατούσε ένα τσεκούρι.
 
Η γυναίκα, ηλικίας 55 ετών, είχε βγει από το σπίτι της και έτρεχε στους δρόμους καταδιωκόμενη από τον 67χρονο σύζυγό της.

 
Το χρονικό ενός αιματηρού… διαζυγίου
Με τους γείτονες να μαρτυρούν πως το ζευγάρι είχε μεγάλους διαπληκτισμούς και συχνά στο παρελθόν, όλα δείχνουν ότι η συζυγική ζωή της 55χρονης με τον 67χρονο μόνο ρόδινη δεν ήταν.
 
Οι τσακωμοί δεν είχαν σταματημό για το ζευγάρι, με τη γυναίκα να ζητά συνεχώς διαζύγιο από τον άνδρα της, ο οποίος είχε προβλήματα αλκοολισμού.
 
Έτσι και χτες, η 55χρονη ζήτησε για άλλη μια φορά, εν μέσω ενός διαπληκτισμού, διαζύγιο από τον 67χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους άρπαξε ένα τσεκούρι και στράφηκε εναντίον της.
 
Η γυναίκα έντρομη άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός τους και άρχισε να τρέχει στα στενά της Καλλιθέας μέσα στον κόσμο.
 
Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, στο κέντρο της Καλλιθέας ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια και εν τω μεταξύ ειδοποιούσαν την αστυνομία, της κατάφερε μια τσεκουριά στην πλάτη.
 
Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από τον έξαλλο σύζυγό της, ενώ στον δρόμο επικρατούσε πανικός με τον άντρα να είναι σε παροξυσμό, άρχισε να καταφέρνει τσεκουριές στο κεφάλι και το σώμα του.
 
Μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να επιληφθεί του περιστατικού, άντρας και γυναίκα κείτονταν αιμόφυρτοι στο πεζοδρόμιο.
 
Το ΕΚΑΒ του παρέλαβε και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Σε τροχιά εκλογών η ΕΔΕΚ-Παραιτήθηκαν και άλλοι αξιωματούχοι μετά τον Σιζόπουλο
Αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Για θεραπεία αισθητικής είχε πάει στην κλινική ο Μοσχούρης πριν το καρτέρι θανάτου
Ποιος είναι ο «Θαμνάκιας» που γάζωσαν στο Χαλάνδρι-Το παρελθόν του με την Greek Mafia
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Σκουλλί-Σκυτάλη στην Αστυνομία για διερεύνηση των αιτίων
Απαραίτητη η κρατική βούληση για τις λαμπρατζιές-«Το νομοσχέδιο από μόνο του δεν μπορεί να εγγυηθεί»
Βρέθηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση στο Χαλάνδρι
Επιδοκιμασίες με το… σταγονόμετρο από τα κόμματα για την προσωρινή λύση στο υδατικό
Πυρκαγιά σε πέντε μέτωπα εκδηλώθηκε στην επαρχία Πάφου-Ενεργό μόνο το ένα
Άκαρπες οι προσπάθειες της επιχείρησης για εντοπισμό του Πολωνού τουρίστα