Μετά τα μπουζούκια αλλάζουν ωράρια στριπτιτζάδικα και μπαρ στην Ελλάδα

Μετά τα μπουζούκια πήραν σειρά και τα στριπτιτζάδικα στην Ελλάδα που αλλάζουν το ωράριό τους, προσαρμοζόμενα στα νέα δεδομένα που έφεραν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα για τον περιορισμό της διασποράς των κρουσμάτων κορωνοϊού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπουζούκια από το απόγευμα στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού
 
Κάποια από αυτά, με ανακοινώσεις πληροφορούν τους πελάτες πως αλλάζουν ωράριο. Παράδειγμα επιχείρηση στη Χαλκιδική που με ανάρτησή της στο Facebook ενημερώνει πως μέχρι τις 23 Αυγούστου αλλάζει το ωράριο λειτουργίας και θα είναι ανοιχτή από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.
 
Νέα ωράρια λειτουργίας εφαρμόζουν και κλαμπ στη Χαλκιδική, σε μια προσπάθεια να σώσουν ό,τι σώζεται από τη σεζόν ενόψει και του Δεκαπενταύγουστου. Το παλαιότερο Club της Χαλκιδικής, το AHOY, ενημέρωσε ήδη το κοινό του ότι θα λειτουργεί από τις 19.00 έως και τα μεσάνυχτα. Το τροποποιημένο ωράριο εφαρμόζεται από σήμερα μέχρι και τις 23 Αυγούστου, περίοδο κατά την οποία θα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα, όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε 15 περιοχές της χώρας - ανάμεσά τους και η Χαλκιδική - θα κλείνουν από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί από σήμερα 11 Αυγούστου έως τις 23 Αυγούστου.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά εκλογών η ΕΔΕΚ-Παραιτήθηκαν και άλλοι αξιωματούχοι μετά τον Σιζόπουλο
Άλλαξαν γεμιστήρα την ώρα της εκτέλεσης οι δράστες-Βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο
Αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Για θεραπεία αισθητικής είχε πάει στην κλινική ο Μοσχούρης πριν το καρτέρι θανάτου
Ποιος είναι ο «Θαμνάκιας» που γάζωσαν στο Χαλάνδρι-Το παρελθόν του με την Greek Mafia
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Σκουλλί-Σκυτάλη στην Αστυνομία για διερεύνηση των αιτίων
Απαραίτητη η κρατική βούληση για τις λαμπρατζιές-«Το νομοσχέδιο από μόνο του δεν μπορεί να εγγυηθεί»
Βρέθηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση στο Χαλάνδρι
Επιδοκιμασίες με το… σταγονόμετρο από τα κόμματα για την προσωρινή λύση στο υδατικό
Πυρκαγιά σε πέντε μέτωπα εκδηλώθηκε στην επαρχία Πάφου-Ενεργό μόνο το ένα