Κανονικά στην αποστολή για την προετοιμασία της Ντόρτμουντ ο Σάντσο (pic)

Στους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, ο Λουσιάν Φαβρ, για την προετοιμασία που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, συμπεριέλαβε και τον Τζέιντον Σάντσο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν τις συζητήσεις με την Ντόρτμουντ, για την μετακίνηση του Τζέιντον Σάντσο στο νησί για λογαριασμό τους. Παρ' όλα αυτά ο νεαρός άσος, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή που θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα, προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια, αυτό δεν είναι απαγορευτικό για τη Γιουνάιτεντ, καθώς αν τα βρει σε όλα με τους «Βεστφαλούς», τότε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός θα μπορεί να μετακομίσει στην Αγγλία για την ομάδα του Σόλσκιερ. Από την άλλη όμως, το γεγονός ότι βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Ντόρτμουντ, για την προετοιμασία ίσως να σημαίνει και κάτι.

Παρ' όλα αυτά το σίριαλ της μεταγραφής του Σάντσο, συνεχίζεται και μένει να δούμε με ποια φανέλα θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Καθορίστηκαν με νόμο οριζόντια καθήκοντα για αντιδημάρχους-Ενέκρινε πακέτο τροποποιήσεων η Βουλή
Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Ελευσίνα-Συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς
Προκλητικός και πάλι ο Τατάρ-Τα βάζει με την Ε/κ πλευρά για «άδικες επιθέσεις» στο περιουσιακό ζήτημα
Παρατεταμένο κύμα καύσωνα επηρεάζει την Κύπρο-Στο κόκκινο ο υδράργυρος, φθάνει μέχρι και τους 44 βαθμούς
Κατέρρευσε μέρος υπό ανακαίνιση κτηρίου στη Λεωφόρο Μακαρίου-Γέμισε σκαλωσιές ο δρόμος (pics)
Τα σενάρια και οι φήμες για την τραγωδία στην Ινδία-Ο διάλογος στο πιλοτήριο περιπλέκει την έρευνα
Καναδός κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη Ελληνοκαναδή κόρη του-Βρέθηκε νεκρή σε λίμνη στη Νέα Υόρκη
Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 78χρονος για τη δολοφονία του Σιαμπτάνη στην Τίμη
Ένοχοι πέντε για το μεγάλο κύκλωμα εικονικών γάμων στη Λάρνακα-Eνώπιον Επαρχιακού άλλοι 12