Άλλες 48 πτήσεις πραγματοποιούνται από και προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Συνολικά 48 πτήσεις πραγματοποιούνται σήμερα από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 24 αφίξεις προερχόμενες από Σκόπια, Κρακοβία, Βουδαπέστη, Βιέννη, Ζυρίχη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα,  Ντόχα, Βουκουρέστη, Φραγκφούρτη, Κατοβίτσεν και Λούτον.

Θα πραγματοποιηθούν 24 αναχωρήσεις προς Σκόπια, Κρακοβία, Βουδαπέστη, Βιέννη, Ζυρίχη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα,  Ντόχα, Βουκουρέστη, Φραγκφούρτη, Κατοβίτσεν και Λούτον.

Σημειώνεται ότι όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν το Έντυπο Εντοπισμού Επιβατών, να υπογράψουν σειρά δηλώσεων και, όπου είναι απαραίτητο, να ανεβάσουν στην πύλη του Cyprus Flight Pass πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει αρνητικό PCR για την ασθένεια Covid-19.

Στους χώρους του αεροδρομίου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της παραμονής των επιβατών στο τερματικό κτίριο, σε όλους τους επιβάτες λαμβάνεται ο πυρετός, ενώ υπάρχουν ευδιάκριτες σημάνσεις για να υπενθυμίζουν στους επιβάτες ότι πρέπει να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ακόμα στο τερματικό κτίριο δεν επιτρέπεται σε κανένα η είσοδος εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό του αεροδρομίου, έχει εντατικοποιηθεί η καθαριότητα σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου και έχουν εγκατασταθεί περισσότερα από 50 αντισηπτικά χεριών τα οποία είναι διαθέσιμα για το κοινό και το προσωπικό.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δόθηκε η έγκριση για συσκευές iOS και τίθεται σε λειτουργεία το e-kalathi
Ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για προκαταρκτικές εξετάσεις σε στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας το Υπ. Άμυνας
Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Βαφτίζουν Airbnb πρώτες κατοικίες και επωφελούνται του ΦΠΑ-Αυξάνονται τα καταλύματα, γεμίζει η βαλίτσα των προβλημάτων
Άργησε να κυλήσει το νερό στον μύλο και δεν αποκλείονται αποκοπές-Μεγάλο crash test η ζήτηση του καλοκαιριού
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ταυτοποιήθηκαν άλλοι εννέα αγνοούμενοι-Κατ’ ιδίαν επαφές Αριστοτέλους με τις οικογένειες των θυμάτων
Παρακολουθεί «με ιδιαίτερη προσοχή» τις διαδικασίες για σφετερισμό ε/κ περιουσιών ο Παγκύπριος Δικηγορικός
Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»