Πέθανε η δασκάλα που αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της και μετά τον παντρεύτηκε

Μια δασκάλα στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία καταδικάστηκε για τον βιασμό ενός 13χρονου μαθητή της, με τον οποίο στη συνέχεια παντρεύτηκε, πέθανε από καρκίνο. 

Η συγκλονιστική υπόθεση εκτυλίχθηκε το 1997, όταν η Mary Kay Letourneau, ήδη παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών, ήταν 34 χρονών και δούλευε ως δασκάλα σε σχολείο της Ουάσινγκτον.

Ο απαγορευμένος δεσμός ανάμεσα στην 34χρονη παντρεμένη δασκάλα Mary Kay Letourneau και τον 13χρονο μαθητή της, Vili Fualaau, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη γειτονιά τους στο Σιάτλ, αλλάζοντας για πάντα τις ζωές των οικογενειών τους.Όταν αποπλάνησε τον 13χρονο Vili, η Letourneau ήταν παντρεμένη και είχε τέσσερα παιδιά. Ο σύζυγός της ζήτησε διαζύγιο και έφυγε στην Αλάσκα με τα παιδιά τους. Σύντομα, το πάθος του απαγορευμένου ζευγαριού φούντωσε αλλά η φυλάκιση της δασκάλας για βιασμό και η κατακραυγή του κόσμου δεν στάθηκαν αρκετά για να τους χωρίσουν.
 
Η ίδια δήλωσε ένοχη στην κατηγορία του βιασμού, υποστήριξε, ωστόσο ότι δεν γνώριζε ότι το να κάνει σεξ με ένα αγόρι ήταν παράνομο.
 
Τον Μάρτιο του 1997, η Letourneau γέννησε το πρώτο της παιδί με τον Fualaau, ένα κοριτσάκι που ονόμασαν Audrey, ενώ βρισκόταν εκτός φυλακής με εγγύηση, περιμένοντας να δικαστεί. Στη δίκη της, παραδέχτηκε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση, ενώ της επέβαλαν να υποβληθεί και σε ψυχολογική θεραπεία, ενδεδειγμένη για άτομα που διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα.

Έμεινε επτά χρόνια στη φυλακή για κατηγορίες σχετικά με τον βιασμό, αφού πρώτα γέννησε το παιδί του μαθητή της. Η Letourneau παντρεύτηκε τον Vili Fualaau το 2005, αμέσως μόλις εκείνη βγήκε από τη φυλακή.
 
«Βγήκε από την φυλακή και της ζήτησα αμέσως να με παντρευτεί. Ήξερα ότι τα παιδιά μου θα έχουν και τα δύο παιδιά τους στο σπίτι, κάτι το οποίο δεν είχα εγώ, και ήθελα να ζήσουν αυτή την εμπειρία», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο Fualaau το 2018.


Το ζευγάρι απέκτησε και δεύτερο παιδί αργότερα. Το 2017 ο Fualaau υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, λίγο πριν από την επέτειο 12 χρόνων του γάμου τους. Δεν έγινε γνωστό για ποιο λόγο ο Fualaau υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου.
 
Η Letourneau πέθανε τη Δευτέρα στο σπίτι της σε ηλικία 58 ετών, έχοντας δίπλα της την οικογένειά της και τον πρώην μαθητή και πρώην σύζυγο της, ο οποίος τον τελευταίο μήνα την φρόντιζε εντατικά.
 
Πηγή: cnn.gr

 

Δειτε Επισης

Σπέρμα δότη με σπάνια γενετική μετάλλαξη κατέληξε σε 67 παιδιά στην Ευρώπη-10 διαγνώστηκαν με καρκίνο
Σκάνδαλα κλονίζουν το πριγκιπάτο-Πρώην έμπιστος του Αλβέρτου βγάζει μυστικά στη φόρα
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα
Σαμποτάζ η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη των Καννών
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα
Η ΕΚΥΣΥ καταγγέλλει ότι το Υπ. Εργασίας δεν αποδέχτηκε αίτημα για επίσπευση πληρωμής συντάξεων Μαΐου
Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια γιατρού στη Γάζα από ισραηλινά πυρά-Νεκρά εννέα από τα δέκα παιδιά
Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας
Στο Αυτόφωρο πέντε γυναίκες για pole dancing στα Ανάκτορα στην Κέρκυρα
Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από ατύχημα στις θαλασσινές σπηλιές