Και τέταρτη σύλληψη για τη ληστεία σε βάρος 66χρονης στη Λεμεσό
17:44 - 06 Ιουλίου 2020

Στη σύλληψη 63χρονου από την Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 28 Ιουνίου, στη Λεμεσό και είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό 66χρονης προχώρησε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και τρίτος συλληφθέντας για την επίθεση και ληστεία σε βάρος 66χρονης
Συγκεκριμένα εναντίον του 63χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.
Για την ίδια υπόθεση, τελούν υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα. Πρόκειται για δύο Ελληνοκύπριους ηλικίας 46 και 47 ετών καθώς και ένα 49χρονο Ευρωπαίο πολίτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε δύο για την επίθεση και ληστεία κατά της 66χρονης στη Λεμεσό
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8π.μ. της Κυριακής 28 Ιουνίου, η 66χρονη, εξερχόμενη του διαμερίσματος της, δέχθηκε επίθεση από τους δύο πρώτους συλληφθέντες, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονταν κρυμμένοι στο κλιμακοστάσιο.
Οι δράστες, αφού κτύπησαν με σιδηρολοστό την 66χρονη, στη συνέχεια την οδήγησαν εντός του διαμερίσματός της, όπου την έδεσαν.
Ακολούθως οι έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η 66χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διασωληνώθηκε, αφού από τα κτυπήματα υπέστη κάταγμα κρανίου.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.