Μέτα τα μέτρα της Κυβέρνησης, ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα και ο Δήμος Λεμεσού

Στην ανακοίνωση νέων έκτακτων μέτρων για αναχαίτιση της έξαρσης της πανδημίας, πέραν των μέτρων της Κυβέρνησης, ανακοίνωσε ο Δήμος Λεμεσού. 

Μεταξύ άλλων το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την ενίσχυση των συνεργείων του Δήμου και την πιο στενή συνεργασία με την Αστυνομία και τις υγειονομικές υπηρεσίες. 

Τα μέτρα είναι:

1. Εντατικοποίηση ψεκασμών τόσο δημοτικών και δημοσίων χώρων όσο και χώρων που αποτελούν εστίες μετάδοσης του ιού (π.χ στάσεις λεωφορείων, κάδοι σκυβάλων κ.α)

2. Αναστολή λειτουργίας παιδότοπων στην Επίχωση (Μόλος), στο Δημόσιο Κήπο και στις δημόσιες πλατείες Αναγέννησης και Φιλελλήνων.

3. Μέτρα ρύθμισης διακίνησης πεζών στην Επίχωση (Μόλος) με πινακίδες και διαχωριστική λωρίδα.

4.Πολύ αυστηρά μέτρα και σχολαστική επιτήρηση σε όλες τις ανοικτές εκδηλώσεις του Δήμου με εφαρμογή των όσων προνοούνται στα σχετικά πρωτόκολλα.

5. Πολύ αυστηρή επιτήρηση των λαϊκών αγορών.

Ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει ότι παρακολουθεί πολύ στενά την κατάσταση και ανάλογα με τις εξελίξεις θα λαμβάνει και τα ενδεικνυόμενα μέτρα σε συνεννόηση πάντα με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το Δημοτικό Συμβούλιο στέλνει μήνυμα ευθύνης και συστράτευσης όλων, στην προσπάθεια αναχαίτησης της περαιτέρω εξάπλωσης του ιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δεκαπετάχρονος κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση-Τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν καθώς περπατούσε στη Λακατάμια
LIVE: Επικαλέστηκε υποστελέχωση ΤΟΜ στην κατάθεση της η ΓΔ του Υπ. Μεταφορών-«Δεν υπήρχαν αιτήματα πριν το 2024»
Στην Κωνσταντινούπολη η ρωσική αντιπροσωπεία
Ερωτήματα για τα σημεία εισόδου ζώων στη Δημοκρατία και για τη φάρμα με τα καγκουρό από τους Οικολόγους
Αναστάτωση σε πτήση προς την Κύπρο-Έγινε αναγκαστική προσγείωση λόγω... αιθέριων ελαίων
Ζημιές σε Λύκειο στη Λακατάμια-Έσπασαν το τζάμι και έβαλαν φωτιά στο γραφείο της Διευθύντριας
Έφηβη ήταν για επτά χρόνια αιχμάλωτη της μητέρας και του πατριού της-Τη βίαζαν και την έκλειναν σε κλουβί για σκύλους
Έρευνα σε οικία 57χρονου στη Λευκωσία για παράνομο στοίχημα στον Ιππόδρομο
Μυστήριο με την αρπαγή του βρέφους που βρέθηκε δίπλα σε κάδο-Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία-Αναμένονται βροχές το απόγευμα