Διοργανώνουν συλλαλητήριο για το νέο έμβλημα οι Μαχητές-Τι ζητούν από τη διοίκηση

Την αντίθεσή τους για τη θέσπιση του νέου εμβλήματος της Ανόρθωσης, δείχνουν γι' άλλη μια μέρα οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Οι Μαχητές ετοιμάζουν συλλαλητήριο την Κυριακή 2/8 και καλούν όλο τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους έξω από τη Δυτική εξέδρα. 

Η ανακοίνωση:

«Μια ατυχής προσέγγιση, ένα "απρόσεχτο" λάθος, μια καινοτομία που δεν μπορεί να αγγίξει τα πλαίσια της Ανόρθωσης που έπρεπε ήδη να έχει επιλυθεί ακόμα αιωρείται με αποτέλεσμα να έχει ήδη χαλάσει αυτή η ηρεμία που επανήλθε στις τάξεις της ομάδας μετά από αρκετά χρόνια. Άσκοπες συζητήσεις στο διαδίκτυο για πράγματα που έπρεπε να είναι αυτονόητα.

"Έμβλημα της Ανόρθωσης ο Φοίνικας. Το ιερό μυθικό πουλί της αρχαιότητας, που πεθαίνει με αυτοθυσία και αναγεννάται μέσα από την τέφρα του. Περικλείεται σε ασπίδα με δεσπόζοντα τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, τα κυανόλευκα. Αείποτε, όπως την έταξε η ιστορική της μοίρα, η Ανόρθωση υπήρξε κιβωτός και θεματοφύλακας της ελληνικής ιδέας σε τούτο το ακροτελεύτιο σύνορο του Ελληνισμού. Υπήρξε ο ελληνικός παλμός, η ελληνική πνοή. Παλλάδιο των εθνικών ιδεωδών και αξιών. Ο Φοίνικας καθιερώθηκε ως έμβλημα του Συλλόγου το 1929."

Για τον λόγο αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ, τον κάθε ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ, οργανωμένους και "ανοργάνωτους", στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" την Κυριακή 02 του Αυγούστου. Την μέρα που το πρωτοπαλίκαρο της Αμμοχώστου απεβίωσε το 1981, και έπρεπε οι τιμές για την προσφορά του στους αθλητικούς και εθνικούς αγώνες να βρίσκονταν στο αποκορύφωμα τους, εμείς αναγκαζόμαστε να συνδυάσουμε το μνημόσυνο του με ένα συλλαλητήριο όπου ο λόγος που γίνετε είναι να αποτρέψουμε να μην πάει κανένας του αγώνας χαμένος.

Η ώρα 20:30 ΟΛΟΙ μαζευόμαστε στο μνημείο του Ήρωα μας έξω από την Δυτική εξέδρα να καταθέσουμε στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής και 20:45 όπου θα τελειώσει και ο φιλικός αγώνας θα ξεκινήσει το συλλαλητήριο. Ακολουθούμε τις οδηγίες των οργανωτών και δεν προβαίνουμε σε πράξεις που θα πλήξουν το Ιστορικό μας Σωματείο. Σκοπός μας είναι η επαναφορά της τάξης για το θέμα του εμβλήματος και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Υ.Γ. Αν μέχρι την Κυριακή υπάρξει επίσημη ανακοίνωση-απολογία προς το κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί και επαναφορά των ΓΝΗΣΙΩΝ συμβόλων, τότε θα ενημερώσουμε και εμείς ανάλογα.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ - MAXHTEC 1994»

Δειτε Επισης

Πήγε στις Πρώτες Βοήθειες μεθυσμένος, προκαλούσε ανησυχία και κατέληξε με χειροπέδες
Για μαζικό λιμό στη Γάζα προειδοποιούν ανθρωπιστικές οργανώσεις-Πάνω από 20 παιδιά πέθαναν από υποσιτισμό σε 72 ώρες
Ξεγέλασαν 53χρονο για δήθεν επένδυση σε κρυπτονομίσματα και του απέσπασαν 400 ευρώ
Στις φλόγες φορτηγό 48χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο
Ξανά στο όριο η ζήτηση ρεύματος, έσπασε ρεκόρ τη Δευτέρα-Ορατός ο κίνδυνος για εκ περιτροπής περικοπές
Η έντονη ενόχληση Βαφεάδη για επικρίσεις και η προειδοποίηση για τα γκρίζα οχήματα-Κρίσιμο Υπουργικό για ΤΑΚΑΤΑ
Οι χαμηλοί όροι των Παγκυπρίων Εξετάσεων επαναφέρουν ξανά την ανάγκη για μείωση της ύλης
Βρήκαν προβλήματα, αλλά έθεσαν σε εφαρμογή την πρώτη αφαλάτωση-Επιχειρούν ενεργοποίηση και των υπολοίπων
Γιατί κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Βοηθός Αρχηγός στη δίκη της Ζαννέτου-Τι κατέθεσε η Επίτροπος, ο αστυφύλακας και τα ευρήματα
ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου