Αυξήθηκαν στους επτά οι ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς-Ένας στη ΜΑΦ

Επτά ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς

Από τους επτά ασθενείς, ο ένας νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.
 
Γύρω στις τρεις το μεσημέρι διακομίσθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στο Νοσοκομείο Αναφοράς ένας ασθενής ενώ γύρω στις οκτώ απόψε μεταφέρθηκε και ένα άτομο με κορωνοϊό από το Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Εν τω μεταξύ, στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, νοσηλεύονται αυτή την ώρα 11 άτομα αφού από τα 17 που φιλοξενούνταν το πρωί, έλαβαν εξιτήριο 6 πρόσωπα.

Δειτε Επισης

Διακοπή υδροδότησης στον Άγιο Αθανάσιο λόγω βλάβης
Σοβαρό τροχαίο στη Βούλα-Σφοδρή σύγκρουση δύο λεωφορείων, δεκάδες τραυματίες
Άλλο πρόσωπο έδειξε τον 18χρονο για την επίθεση στην Αγία Νάπα, αρνείται ανάμιξη-Ψάχνουν άλλους έξι
Στήνουν στον τοίχο Σαββίδη και Αγγελίδη τα κόμματα μετά το νέο φιάσκο στο ΕΔΑΔ-«Επιβάλλεται η παραίτηση»
Συνελήφθη 42χρονος για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους 19 κιλά κάνναβης και χρηματικό ποσό
Παίρνει θέση για τις καταδίκες από ΕΔΑΔ η Επίτροπος Ισότητας-«Αποτελούν, τουλάχιστον, αφορμή για σοβαρή αυτοκριτική»
Πυρά Οικολόγων κατά Εισαγγελίας μετά την καταδίκη από ΕΔΑΔ-«Ποιος θα πληρώσει τη λανθασμένη απόφαση του κ. Αγγελίδη;»
Ζήτησαν από την Βαρωσιώτου να αλλάξει σε «ανοικτό» το πόρισμα του Θανάση-Τι ανέφερε στην απάντησή της στο Ανώτατο
Στην Κύπρο την Κυριακή η Ολγκίν, τη Δευτέρα η συνάντηση με τον Πρόεδρο