Η τηλεφωνική επικοινωνία Νότιγχαμ-Πετρίδη για Ιωάννου και η απάντηση του Τάμαρι

Στις περιπτώσεις των Νικόλα Ιωάννου και Μούσα Αλ Τάμαρι και τις φήμες που θέλουν Ολυμπιακό Πειραιώς και Νότιγχαμ Φόρεστ να ενδιαφέρονται κλήθηκε να αναφερθεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
«Το μοναδικό πράγμα που υπήρξε ήταν μια τηλεφωνική επικοινωνία από τη Νότιγχαμ με τον πρόεδρο, η οποία εξέφρασε ενδιαφέρον. Καμία επίσημη πρόταση. Αυτό το ενδιαφέρον που εξέφρασε, ήταν χαμηλό, σε σχέση με αυτό που θέλει ο ΑΠΟΕΛ».
 
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη αναφορικά με τον Τάμαρι και την ανανέωση του συμβολαίου του είπε «δεν έχει υπάρξει κάτι. Αναμένουμε την απάντηση του μέχρι και τις 5 του Ιούλη».

Δειτε Επισης

Νεαρός κρεμάστηκε στο πίσω μέρος τραμ στην Ελλάδα-Στην ΕΛ.ΑΣ. το επίμαχο βίντεο
Θρήνος για τον 31χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στη Ρόδο-Ήταν πατέρας δύο παιδιών
Επιβεβαιώνει επιστροφή μεταναστών στη Συρία η Κυβέρνηση-Μεγαλύτερο πρόβλημα οι αφίξεις από Λίβανο
Ετοιμάζουν εφαρμογή για τους αγρότες-Θα ενημερώνονται για αγρομετεωρολογικές και άλλες υπηρεσίες
Καρέ καρέ η συμπλοκή στο αεροσκάφος που ταξίδευε για Κύπρο-Αντάλλαξαν γροθιές δύο πρόσωπα
Νέο μέτωπο στους κύκλους της Ιεράς Συνόδου-Άλλα ο Αρχιεπίσκοπος και άλλα ο Μόρφου για τον νέο Πάπα
Μήνυμα ΠΑΣΥΔΥ για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών-«Είναι η ραχοκοκαλιά της υγειονομικής περίθαλψης»
Πυρά ΔΗΜΑΛ σε Πρόεδρο και Αστυνομία για τη στάση τους στη διαμαρτυρία των κυνηγών-«Ενήργησαν αντισυνταγματικά»
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν σε εμπορικό μορατόριουμ 90 ημερών-Ρίχνουν τους δασμούς κατά 115%
Κρατούσε σμίλα και προκαλούσε ανησυχία σε πολυκατοικία στο Καϊμακλί-Αφοπλίστηκε με συνδρομή διαπραγματευτών