Σοκ και αποτροπιασμός με ντοκουμέντα-Ελληνοκύπριος κακοποιεί άγρια αλλοδαπή

Σοκαριστικά και ανατριχιαστικά είναι τα ηχητικά ντοκουμέντα, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, στα οποία ακούγεται Ελληνοκύπριος να κακοποιεί άγρια οικιακή βοηθό, ασκώντας λεκτική και σωματική βία σε βάρος αλλοδαπής, η οποία εκλιπαρεί για βοήθεια.
 
Στα συγκεκριμένα βίντεο που δημοσιεύτηκαν σε σελίδα στο Facebook, η οικιακή βοηθός ακούγεται να κλαίει, ενώ ο άνδρας φαίνεται να ζητά εξηγήσεις, σχετικά με συνάντηση που είχε η ίδια με συγγενή του σε φούρνο.
 
«Εγώ θέλω να μάθω ποιος κανόνισε να βρεθείτε στον φούρνο. Μην με νευριάσεις άλλο, δεν θέλω να σε δέρω άλλο. Δεν θέλω να σε δέρω αλλά δεν θέλω να με περιπαίζεις. Ξαφνικά βρεθήκατε φούρνο; Πού το ήξερε πως θα ήσουν εκεί;», με την κοπέλα να ρωτά ποιος είπε τέτοιο πράγμα. Στη συνέχεια ο Ελληνοκύπριος ακούγεται να της λέει «δεν είμαι μωράκι να με περιπαίζεις εμένα». Σε αυτό το σημείο, η αλλοδαπή ακούγεται να φωνάζει «άου, άου» και να σπαράζει από το κλάμα, λέγοντας «πόσο ξύλο να φάω εγώ από σένα για αυτό το πράγμα. Κάθε μέρα τούτο, άου, άου».
 
Ο Ελληνοκύπριος ακούγεται για αρκετή ώρα να ζητά εξηγήσεις από την αλλοδαπή για μια συνάντηση, με την ίδια να εκλιπαρεί και να του λέει «κανεί, κανεί. Τι άλλο να σου πω; Ποια αλήθεια να σου πω;… Βαρέθηκα κάθε μέρα να τρώει ξύλο». «Όσπου λέεις ψέματα θα σου τα σπάσω», λέει στη συνέχεια ο Ε/κ, ο οποίος επιμένει να ζητά απαντήσεις, ενώ ακούγεται πως ασκεί σωματική βία σε βάρος της και να την βρίζει.
 
Στη συνέχεια του βίντεο, ο Ε/κ ακούγεται να χαστουκίζει την αλλοδαπή, λέγοντας της «θα σε φτύσω… Πώς τόλμησες;… Μίλα μου να μεν σε κατακόψω», με το θύμα να λέει επίμονα πως «δεν έχει έτσι πράμα».
Σε δεύτερο βίντεο, η γυναίκα ακούγεται και πάλι να βογκά και να τον εκλιπαρεί για να σταματήσει, λέγοντας του επίμονα πως δεν λέει ψέματα.
 
«Πόσες φορές να τρώει ξύλο, σου λαλώ οϊ, οϊ… Παναγιά μου, θεέ μου…», με τον Ε/κ και πάλι να φαίνεται πως την χτυπά, χωρίς δισταγμό.
Τα συγκεκριμένα βίντεο, βρίσκονται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία διερευνά την υπόθεση, ενώ μετά από έρευνες έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί η αλλοδαπή και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας για κατάθεση. 
 
Στο μεταξύ η Αστυνομία με ανακοίνωση της ανέφερε «αναφορικά με βίντεο που κυκλοφόρησαν σε Μέσα Κοιν. Δικτύωσης σε σχέση με άσκηση βίας κατά γυναίκας, η Αστυνομία από χθες αυτεπάγγελτα ξεκίνησε τη διερέυνηση, η γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα και οι εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη».
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε κοινή συνισταμένη με Οδυσσέα το προσωπικό της Ελεγκτικής-«Αφήστε μας να εργαστούμε χωρίς περιορισμούς»
Προφυλακίστηκε από το Δικαστήριο ο δεσμοφύλακας για τους εμπρησμούς-Παραδέχθηκε τρεις υποθέσεις
Καταχωρείται μέχρι τις 17 Μάϊου η ένσταση από πλευράς Ελεγκτή-Απαντά επί της ουσίας και προσθέτει αναφορές
Κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα για τη συμπλοκή στον Αστρομερίτη
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για υποθέσεις ναρκωτικών
Το σκεπτικό πίσω από τις εισηγήσεις Βαφεάδη για τις κάμερες-Το βελάκι και το άκυρο για χρονοδιακόπτες
«Νομίζω ότι θα ξαναέβρω την ευτυχία μου»-Τα πρώτα λόγια του παππού μετά την αποφυλάκιση
Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ η Cyta για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Τέσσερις οι συλληφθέντες για «Δημητρούι» που προσφεύγουν στο Εφετείο-Οι βασικοί άξονες της έφεσης
Τέλος στην Οδύσσεια του παππού Χρύσανθου-Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απονομή χάριτος