Φουντώνει η αντιπαράθεση ΔΗΚΟ-ΔΗΣΥ για τους «πέντε»-Πόλεμος ανακοινώσεων σε υψηλούς τόνους

Σε υψηλούς τόνους εξελίσσεται η αντιπαράθεση μεταξύ του ΔΗΚΟ και του ΔΗΣΥ, που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος επέρριψε ευθύνες σε Προεδρικό και Πινδάρου για τις αποχωρήσεις πέντε στελεχών από το ΔΗΚΟ.
 
Στους ισχυρισμούς του Προέδρου του ΔΗΚΟ απάντησε ο ΔΗΣΥ, καλώντας τον «να εγκαταλείψει αυτήν την τακτική της λανθάνουσας και παραπλανητικής επίρριψης ευθυνών προς τρίτους, ειδικά προς την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό και να φροντίσει τα του οίκου του, όπως οφείλει να πράττει κάθε αρχηγός κόμματος αν θέλει πράγματι να θεωρεί τον εαυτό του πολιτικά υπεύθυνο άτομο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δείχνει Προεδρικό και Πινδάρου πίσω από τους «αποστάτες» του ΔΗΚΟ ο Νικόλας
 
Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Γιώργος Χατζηγεωργίου δήλωσε, επίσης, πως πάγια αρχή του κόμματος είναι να μην σχολιάζει τα εσωτερικά άλλων πολιτικών δυνάμεων.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απαντά ο ΔΗΣΥ για το «ανακάτεμα» στο ΔΗΚΟ-«Ο Νικόλας να φροντίσει τα του οίκου του»

 
Στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ απάντησε εκ νέου το ΔΗΚΟ, υποδεικνύοντας ότι «καλό θα ήταν, την ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, να την στείλει πρώτα στους βουλευτές του, οι οποίοι εδώ και μέρες ενημέρωναν διάφορους συνομιλητές τους, για την επικείμενη αποστασία, περηφανευόμενοι μάλιστα ότι είχαν δει και τη σχετική επιστολή των αποστατών».
 
«Ας πάψουν πια να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, αλλά και τη νοημοσύνη της κοινωνίας», υπογράμμισε το ΔΗΚΟ, προσθέτοντας πως «η χρονική συγκυρία της συντονισμένης αποστασίας καταμαρτυρεί ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι αποστάτες».
 
Το ΔΗΚΟ κατέληξε λέγοντας πως και αυτή η νέα προσπάθεια διάσπασης του ΔΗΚΟ θα αποτύχει, όπως απέτυχαν όλες οι προηγούμενες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η επόμενη μέρα στο ΔΗΚΟ, το στίγμα πορείας των «πέντε» και η… ΔΗΠΑ

Δειτε Επισης

Ενημέρωση από Υπουργείο Άμυνας για χρηματοδοτικό εργαλείο SAFE της ΕΕ
Δημοσκόπηση δείχνει νίκη Ερχιουρμάν στις «προεδρικές»
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το βιβλίο για το Ντενκτάς-Ζητά τιμωρία του συγγραφέα ο Τατάρ
Με αναφορές για «μητέρα πατρίδα» των Τουρκοκυπρίων οι δηλώσεις Ερντογάν μετά το Υπουργικό στην Τουρκία
Έφταναν τα 20-30 μέτρα ύψος οι φλόγες της φονικής πυρκαγιάς-«Μιλάμε για μέχρι 1,200 βαθμούς Κελσίου»
Το ΔΚ αποφάσισε ομόφωνα στήριξη Τατάρ στις «προεδρικές εκλογές»
Εξέδιδαν γυναίκα τρία πρόσωπα σε Κύπρο, Βουλγαρία και Γερμανία-Απορρίφθηκε αίτημα αποφυλάκισης
Απαντά στις καταγγελίες Πρωτοπαπά ο Λογγίνος-«Υπήρχαν υδροφόρες και υδροστόμια με νερό»
Έσβησε η φωτιά στη Λόφου και άναψε η φλόγα της αλληλεγγύης-«Ζήσαμε κάτι πραγματικά συγκινητικό»
Με δύο προτάσεις για στήριξη των γεωργών και παραγωγών στο Υπουργικό η Παναγιώτου-Τι προνοούν