Στον γκρεμό δύο αυτοκίνητα στη Μύκονο-Νεκρή 18χρονη (pics)

Μια 18χρονη Ιταλίδα τουρίστρια σκοτώθηκε στα Χουλάκια της Μύκονου σε τροχαίο δυστύχημα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στον γκρεμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μύκονο, επί της επαρχιακής οδού Αγίου Στεφάνου-Φαναρίου, δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση με επιβαίνοντες συνολικά οκτώ αλλοδαπές γυναίκες, εξετράπησαν της πορείας τους διαδοχικά και κατέπεσαν στο γκρεμό. Τα δύο οχήματα έπεσαν από μεγάλο ύψος σε βραχώδες παραλιακό σημείο.

Αποτέλεσμα του σοβαρού δυστυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός μιας 18χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων επιβαινόντων σε αυτά. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι υπόλοιπες τουρίστριες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δειτε Επισης

Πέθανε η 62χρονη που νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από λάθος μετάγγιση αίματος
Μάρτιο 2026 θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση Βασιλικού-Μέχρι τον Οκτώβριο η πιστοποίηση «Προμηθέα»
Χειροπέδες σε άλλο ένα άτομο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών-Στις έξι οι συλλήψεις
Ποινή τριών χρόνων επιβλήθηκε στον Κομμωτή για την απόδρασή του-Φυλάκιση και στον συνεργό του
Πυροδότησε το κλίμα ο Αγγελίδης, νέα ριπή από κόμματα που εμμένουν σε παραίτηση-«Απειλή για τη δικαιοσύνη είναι ο ίδιος»
Μαίνεται η κόντρα Αννίτας και Οδυσσέα με φόντο το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Επανέφερε την προσέγγιση ''το κόμμα τζαι τα μάθκια σας''»
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου έριξε σπρέι στα μάτια μαθητή στη Λεμεσό-Αυτεπάγγελτη έρευνα από Αστυνομία
Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»