Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση έδειξε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Ανδρέα

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί τις σορού του άτυχου 54χρονου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες το πρωί στη Λεμεσό.

Τη νεκροτομή διενήργησε η Ιατροδικαστής, Αγγελική Παπέττα, και σύμφωνα με τα ευρήματα της, ο θάνατος του άτυχου Κωνσταντίνου, επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλικη κάκωση λόγο της πτώσης του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα τραγωδία… Νεκρός ο 54χρονος που έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων σε οικοδομή

Υπενθυμίζεται ότι, ο 54χρονος ήταν ένας εκ των συνιδιοκτητών της εργοληπτικής εταιρείας που ανέλαβε υπεργολαβικά τα καλούπια της οικοδομής και στην προσπάθεια του να περάσει από το επίπεδο του εδάφους προς τον υπόγειο χώρο της οικοδομής όπου εκτελούνταν οι εργασίες, έπεσε στο κενό. 
 
Ο άτυχος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Δειτε Επισης

Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία