Εννιάχρονη έπεσε από ύψος τριών μέτρων σε κατάστημα-Μεταφέρθηκε από την Πάφο στο Μακάρειο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα εννιάχρονο κοριτσάκι από χωρίο της Πάφου μετά από πτώση από ύψος τριών μέτρων σε κατάστημα ειδών ένδυσης.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι ενώ βρισκόταν με συγγενικά του πρόσωπα σε κατάστημα, χθες το απόγευμα, σε κάποια στιγμή πήγε να επισκεφθεί την τουαλέτα που βρισκόταν στο μεσοπάτωμα του καταστήματος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.
 
Από την πτώση η εννιάχρονη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κάταγμα κρανίου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.
 
Λόγω της κατάστασης της υγείας της, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.
 
Παράλληλα, οι Αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δήμος Αμοργού για τη συμπλοκή στο πανηγύρι: Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον πολιτισμό του νησιού
Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους
Κατέκαψε το 1,3% του νησιού η φονική πυρκαγιά-«Οι κοινότητες χρειάζονται δεκαετίες για να ανακάμψουν»
Απομένουν πέντε μάρτυρες για την υπόθεση Γιαννάκη-Πίεση και στις δύο πλευρές για ολοκλήρωση τη διαδικασίας
Στον Ιεζεκιήλ δόθηκε η ανώνυμη πληροφορία για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών-«Όσο ηλίθια κι αν είναι, δεν μπορώ να αδιαφορήσω»
Καταγγέλλει έλλειψη οργάνωσης ο κοινοτάρχης Βουνίου-«Καιγόμασταν και η Πυροσβεστική δεν είχε νερό»
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Αϊκούτ για λόγους υγείας
Έως και 20 εκατομμύρια το κόστος από τη φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό