Επέστρεψε σπίτι, βρήκε ληστές και την απείλησαν-Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, απειλής βιαιοπραγίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν χθες το βράδυ, στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης, ιδιοκτήτρια διαμερίσματος, στην Λάρνακα, επέστρεψε στο διαμέρισμά της, εντός του οποίου εντόπισε δύο πρόσωπα, ηλικίας 51 και 40 χρόνων. Οι δύο ύποπτοι αντιλήφθηκαν τη γυναίκα και τράπηκαν σε φυγή, αφού πρώτα ο 40χρονος εξέφρασε εναντίον της απειλή, ώστε η ίδια να μην καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Αφού λίγο αργότερα η ιδιοκτήτρια της οικίας ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας έσπευσαν στην περιοχή για εξετάσεις. Στο διαμέρισμα εντοπίστηκε ακαταστασία, ωστόσο σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του, από αυτό δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Εναντίον των δύο υπόπτων εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, με τα οποία αυτοί συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης, από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο