Εξετάζει τον Ελία ο Παναθηναϊκός

Ακόμη ένα όνομα στη λίστα του Τσάβι Ρόκα για τις θέσεις των εξτρέμ. Μπορεί με τον Αντόνιο Χαβιέ να υπάρχει προφορική συμφωνία, ωστόσο ο Τσάβι Ρόκα τον έχει σταντ μπάι, καθώς φέρεται να ασχολείται και με μία άλλη περίπτωση για τα άκρα της επίθεσης. 

Σύμφωνα με τη “Sportday” ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει στην ατζέντα του τον Ολλανδό εξτρέμ Ελιέρο Ελία, που μένει ελεύθερος από τη Μπασακσεχίρ. 

Η περίπτωση του 33χρονου άσου φαντάζει ελκυστική κι εξετάζεται από τον Καταλανό, ο οποίος ζυγίζει τα οικονομικά δεδομένα και το πόσο μπορεί να φέρει την υπόθεση στις δυνατότητες των “πρασίνων”. 

Τη φετινή σεζόν μέτρησε συνολικά 28 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ παλαιότερα πέρασε από Φέγενορντ, Βέρντερ Βρέμης, Αμβούργο, Γιουβέντους και Σαουθάμπτον. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Ετοιμάζουν εφαρμογή για τους αγρότες-Θα ενημερώνονται για αγρομετεωρολογικές και άλλες υπηρεσίες
Καρέ καρέ η συμπλοκή στο αεροσκάφος που ταξίδευε για Κύπρο-Αντάλλαξαν γροθιές δύο πρόσωπα
Νέο μέτωπο στους κύκλους της Ιεράς Συνόδου-Άλλα ο Αρχιεπίσκοπος και άλλα ο Μόρφου για τον νέο Πάπα
Μήνυμα ΠΑΣΥΔΥ για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών-«Είναι η ραχοκοκαλιά της υγειονομικής περίθαλψης»
Πυρά ΔΗΜΑΛ σε Πρόεδρο και Αστυνομία για τη στάση τους στη διαμαρτυρία των κυνηγών-«Ενήργησαν αντισυνταγματικά»
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν σε εμπορικό μορατόριουμ 90 ημερών-Ρίχνουν τους δασμούς κατά 115%
Κρατούσε σμίλα και προκαλούσε ανησυχία σε πολυκατοικία στο Καϊμακλί-Αφοπλίστηκε με συνδρομή διαπραγματευτών
Άρχισαν οι τελικές εξετάσεις σε Λύκεια και Τεχνικές-Ολοκληρώνονται στις 23 Μαΐου
Εντόπισαν οδηγό με φρεσκοσκοτωμένο λαγό στη Λεμεσό-Πέταξε σακούλα στη θέα μελών της Υπηρεσίας Θήρας
Ανακοίνωσε τη διάλυσή του και το τέλος του ένοπλου αγώνα κατά της Τουρκίας το ΡΚΚ