Έτοιμο το πρώτο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού-Η ανακοίνωση του Υφυπ. Άμυνας

Το πρώτο ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό, στη δημιουργία του οποίου συμμετείχαν στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες και επιστήμονες του εθνικού ερευνητικού κέντρου Γκαμαλέι, είναι έτοιμο.
 
Την ανακοίνωση έκανε ο υφυπουργός Άμυνας Ρουσλάν Τσάλικοφ , σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Argumenti I Fakti.
 
«Οι δικοί μας εμπειρογνώμονες και οι επιστήμονες του εθνικού ερευνητικού κέντρου Γκαμαλέι έχουν προβεί στις τελικές αξιολογήσεις των κλινικών δοκιμών. Την στιγμή της έξαρσης όλοι χωρίς εξαίρεση οι εθελοντές, έχοντας αποκτήσει ανοσία στον κορωνοϊό, ένοιωθαν φυσιολογικά. Κατά αυτόν τον τρόπο το πρώτο ρωσικό εμβόλιο του νέου κορωνοϊού είναι έτοιμο» δήλωσε ο Τσάλικοφ.
 
Χθες, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι από κοινού με το Εθνικό ερευνητικό κέντρο επιδημιολογίας και μικροβιολογίας Γκαμαλέι ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου του κορωνοϊού οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Μπουρντένκο με την συμμετοχή 43 εθελοντών.
 
Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του προέδρου της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης
Φρικτή η δολοφονία των τριών κοριτσιών από τον πατέρα τους-Τις έπνιξε με σακούλα στο κεφάλι, είχε δέσει τα χέρια τους
Συνεχίζονται οι εσπευσμένες απομακρύνσεις κατοίκων στον Καναδά λόγω των τεράστιων δασικών πυρκαγιών
Ο Τραμπ απειλεί να αφαιρέσει τη διαπίστευση του Κολούμπια και απαγορεύει τις βίζες για ξένους φοιτητές στο Χάρβαρντ
Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των κέντρων διανομής βοήθειας στη Γάζα
Ο Τραμπ απαγόρευσε την είσοδο στις ΗΠΑ σε υπηκόους 12 χωρών λόγω της επίθεσης στο Κολοράντο
Nέο βέτο από τις ΗΠΑ σε Ψήφισμα του ΣΑ ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Εξαφάνιση Μαντλίν Μακάν: Ένα ερειπωμένο σπίτι στο επίκεντρο ερευνών στην Πορτογαλία
Τέλος στην πολιτική των μόνο δύο παιδιών ανά οικογένεια στο Βιετνάμ
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄