«Η τουρκική NAVTEX ανησύχησε τον ελληνικό στρατό»-Πώς σχολίασαν την αντίδραση της Αθήνας τα τουρκικά ΜΜΕ

Με αναρτήσεις τους τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται στις αντιδράσεις που προκαλεί στην Ελλάδα η NAVTEX για έρευνες στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ρόδου - Καστελόριζου και νοτιοανατολικά της Κρήτης, που εξέδωσε ο τουρκικός σταθμός της Αττάλειας. Τα τουρκικά ΜΜΕ, δεν μιλούν για νέα κρίση ανάμεσα στις δύο χώρες, δημοσιοποιώντας πληροφορίες ελληνικών ΜΜΕ.
 
«Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX» γράφει η Soscu, αναφέροντας πως λόγω της δραστηριότητας στην περιοχή επέστρεψε εσπευσμένα από την Κύπρο στην Ελλάδα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.
 

«Η τουρκική ΝΑVTEX ανησύχησε τον Ελληνικό Στρατό» γράφει η φιλοκυβερνητική Yeni Safak, υποστηρίζοντας πως το «το εύρος των δραστηριοτήτων που θα κάνει το σεισμικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, στη Ν και ΝΑ Μεσόγειο με έκδοση NAVTEX ανησυχεί την Ελλάδα»
 

«Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX. O Έλληνας Αρχηγός του Επιτελείου επέστρεψε στη Ελλάδα και κήρυξε τη χώρα σε ετοιμότητα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Sabah, που παρουσιάζει τις ελληνικές αντιδράσεις για την τουρκική ΝAVTEX, αναφέροντας όσα έχουν δημοσιοποιήσει έως στιγμής ελληνικά ΜΜΕ.
 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Νέα δεδομένα για την έκρηξη και το θάνατο 39χρονης-Τοποθέτησε τη βόμβα και επέστρεψε να δει το φυτίλι
LIVE εικόνα: Έφθασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν-Η υποδοχή και η αναμονή του πλήθους για τη... φιέστα
Δωρεάν το εμβόλιο κατά RSV-Ποιοι οι δικαιούχοι
Κόντρα άνευ προηγουμένου μεταξύ Δίπλαρου και Λουκαΐδη-«Έχουν ψευδαισθήσεις...», «ψεύτης με βούλα Δικαστηρίου»
Προειδοποιήσεις Ζελένσκι για την επίσκεψη ηγετών στη Μόσχα-«Δεν εγγυόμαστε ασφάλεια»
Το casus belli της Τουρκίας φράζει στρατιωτική συνεργασία με την Ελλάδα-Καμία αναφορά Γεραπετρίτη στο Κυπριακό
Καταιγισμός μηνυμάτων για το χαμό της Άννας Σιάλαρου-«Εκεί που πας να συνεχίσεις να λάμπεις»
Συναντήθηκαν σε ανεπίσημο δείπνο Γεραπετρίτης και Φιντάν στην Κωνσταντινούπολη
Η τοποθέτηση της Κυβέρνησης για την παγκόσμια ημέρα Ελευθεροτυπίας-«Δεν θα πάψουμε να υπερασπιζόμαστε»
Πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ για παράνομη εργοδότηση-Εντοπίστηκαν 34 πρόσωπα