Ο πιο ακριβός 17χρονος στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Προϊόν των ακαδημιών της Μπέρμιγχαμ, κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη ομάδα από το 2019 και να κάνει εμφανίσεις που δεν έμειναν απαρατήρητες από τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν ότι... βρήκαν λαβράκι.

Το όνομα του Μπέλινγκαμ ήταν από αυτά των hot prospects, όμως, δεν πρόλαβε να «παίξει» πολύ, αφού πλέον έχει νέα ποδοσφαιρική στέγη και το θέμα του μέλλοντός του δεν είχε διάρκεια στο μεταγραφικό παζάρι.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τον έκανε δικό της έναντι 26 εκατομμυρίων λιρών, με τον 17χρονο να είναι ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής της ηλικίας του παγκοσμίως, ενώ, για καθένα από τα χρόνια του συμβολαίου που υπέγραψε θα λαμβάνει 3 εκατομμύρια.

Φέτος είχε 40 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ με 4 γκολ και 3 ασίστ...

Πηγή: England365.gr

Δειτε Επισης

Και δεύτερο απανθρακωμένο πτώμα στο όχημα από την φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό
ΒΙΝΤΕΟ: Εξοργισμένοι πολίτες, τα βάζουν με πυροσβέστες-«Κρούζουν τα σπίθκια, γιατί εν κάμετε κάτι; Αφήκαν το χωρκό τζαι έκρουσε»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά της Πάφου-Κατέκαυσε 1,5 τετραγωνικό χιλιομετρό
Περίπου 70 πληγέντες από πυρκαγιές σε προσωρινούς χώρους-To πρωί η επανεκτίμηση της κατάστασης
Όλεθρος από την πυρκαγιά στη Λεμεσό, ένας νεκρός από τις αδηφάγες φλόγες-Επιχείρηση διαφυγής για 36 πρόσωπα από τη Λόφου
«Δεν υπάρχει δρόμος να φύγουμε, είναι κόλαση… Υπάρχουν άτομα ακόμα στα σπίτια τους»
Ορατή από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας η ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λεμεσό (pics)
Εκκενώθηκε μαθητική κατασκήνωση στη Λόφου-Μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία τα παιδιά
Δραματικές εικόνες από την καταστροφική πυρκαγιά-Σαρώνει τα πάντα ο πύρινος όλεθρος
Κραυγή απόγνωσης από τον κοινοτάρχη Αγίου Θεράποντος-«Έξω από το Σούνι-Ζανατζιά η τεράστια πυρκαγιά»