Σκαρφαλώνει ακόμα πιο ψηλά ο υδράργυρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Σκαρφαλώνει ακόμα πιο ψηλά αύριο ο υδράργυρος, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 41 βαθμούς Κελσίου, με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει νέα κίτρινη προειδοποίηση.
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Το απόγευµα στα νοτιοδυτικά θα πνέουν παροδικά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και τοπικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος και θερµός. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στο Καράκας ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του μετά την απέλαση των γονιών του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»
Προχωρά η σύνδεση γεωτρήσεων στην Πάφο-«Λαμβάνονται όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν περικοπές»
Άνοιξαν πυρ κατά οχήματος 64χρονης στη Λεμεσό-Ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της
Διαφορετικές αναγνώσεις στην Επιτροπή Νομικών στην πρόταση νόμου για καθορισμού θητειών βουλευτών