Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα-Πυροβολισμοί μεταξύ αστυνομικού και ληστή

Σε σούπερ μάρκετ στη Μεταμόρφωση επί της οδού Διονυσίου Σολωμού 56, εισέβαλε ένοπλος ένας κουκουλοφόρος. Με την απειλή του όπλου, ανάγκασε την υπάλληλο ενός ταμείου να του παραδώσει 300 ευρώ.

Μπροστά στην ένοπλη ληστεία ήταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Ο αστυνομικός περίμενε να βγει ο ληστής από το σούπερ μάρκετ και τότε τον κάλεσε να παραδοθεί. Όταν ο ληστής αρνήθηκε, τότε ο αστυνομικός πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό. 

Παρόλα αυτά, ο ληστής δεν φάνηκε να πτοείται. Μάλιστα, πάτησε τη σκανδάλη πυροβολώντας στο έδαφος πριν απομακρυνθεί από το σημείο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες στην πρώην σύζυγο και τέσσερα άτομα για την δολοφονία του καθηγητή στην Αγ. Παρασκευή
Τραγωδία στη Χαλκιδική-Αγοράκι 13 μηνών πνίγηκε από το φαγητό του
Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού-Εντοπίστηκαν μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητό σε κελιά
«Τρώει τη πρώτη μαχαίρια, τρώει τη δεύτερη και τον είδα να πηδά πάνω της κα να συνεχίζει να τη μαχαιρώνει»
Θέμα στον ισπανικό Τύπο η Μουρτζούκου-«Serial killer μωρών, έπαιζε πνίγοντας την αδελφή της»
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Μεταναστευτικό και ενεργειακά στο επίκεντρο των συναντήσεων Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
Επαρχιακός δρόμος στην Ελλάδα «πλημμύρισε» με δεκάδες κιλά νωπό κοτόπουλο
Ένοχος ιδιοκτήτης ιστοσελίδας που επιχείρησε να εκβιάσει πρώην Υφυπουργό στην Ελλάδα
Μοιραίο το ταξίδι στην Ελλάδα για Αμερικανίδα-Έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε φαράγγι