Χειροπέδες σε δύο για την επίθεση και ληστεία κατά της 66χρονης στη Λεμεσό

Ως εξιχνιασθείσα θεωρεί η Αστυνομία την υπόθεση επίθεσης και ληστείας 66χρονης που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό, μετά τη σύλληψη δυο προσώπων στη βάση μαρτυρικού υλικού.
 
Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως η Αστυνομία προχώρησε σε άμεσες ενέργειες και εξασφάλισε μαρτυρία σε σχέση με την εμπλοκή των δυο προσώπων, ενός 46χρονου Ε/κ και ενός 49χρονου ευρωπαίου πολίτη.
 
Ο πρώτος συνελήφθη χθες και σήμερα τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη σήμερα και ανακρίνεται, ενώ αύριο αναμένεται να ζητηθεί η κράτηση του.
 
Οι δυο ύποπτοι, που έχουν απασχολήσει ξανά την Αστυνομία σε διάφορες υποθέσεις, έχουν δώσει κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται, είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι η κλαπείσα περιουσία δεν έχει μέχρι στιγμής εντοπιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κρύφτηκαν στο κλιμακοστάσιο πριν κτυπήσουν οι δράστες της ληστείας στη Λεμεσό

«Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, είμαστε σε καλό δρόμο και θεωρείται η υπόθεση ότι έχει εξιχνιασθεί πλήρως», συμπλήρωσε.
 
Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε πως υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες παρακολουθούσαν την 66χρονη, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάσταση της να παρουσιάζει βελτίωση.
 
Υπενθυμίζεται ότι το θύμα δέχθηκε επίθεση από δυο άνδρες, που ήταν κρυμμένοι στο κλιμακοστάσιο, ενώ έβγαινε από το διαμέρισμα της.  Αφού την κτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι, την οδήγησαν στο διαμέρισμα και την φίμωσαν , ενώ ακολούθως έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.
 
Η 66χρονη κατάφερε στη συνέχεια να καλέσει συγγενικό της πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τρομακτικές στιγμές για γυναίκα στη Λεμεσό-Της επιτέθηκαν, την έδεσαν και την λήστεψαν

Δειτε Επισης

Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για προτεινόμενο σχέδιο Κανονισμών αξιολόγησης εκπαιδευτικών
BINTEO: Δυο συλλήψεις έπειτα από συμπλοκή αλλοδαπών στη Λάρνακα-«Έχουν ρημάξει την πόλη»
ΒΙΝΤΕΟ: Άγρια συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία-Χειροπέδες σε 33χρονο για κατοχή μαχαιριού
Ιερέας σε χωρίο της Λευκωσίας τσακώθηκε με τον ψάλτη, τα βρόντηξε και έφυγε αφήνοντας τη λειτουργία στη μέση
Έβαλε τέλος στα σενάρια για «προεδρικές» ο Ουστέλ-Ανακοίνωσε ότι στηρίζει Τατάρ
Η Πρεσβεία της Αγίας Έδρας στην Κύπρο ανοίγει βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Πάπα
Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 16χρονος για ρίψη κροτίδων εναντίον αστυνομικών
Θέλει να συνδέσει την διαγωγή μαθητών με εξωτερικές δραστηριότητες ο Χαρτσιώτης λόγω νεανικής παραβατικότητας
Εκτός λειτουργίας από το 2022 βρίσκονται δυο κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία-Έληξε το συμβόλαιο της ανάδοχου με την Αστυνομία
Τουλάχιστον επτά νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα