O… αντάρτης πατέρας του Μπόρις Τζόνσον ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα για διακοπές έφτασε ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, ο 79χρονος Στάνλεϊ, αγνοώντας επιδεικτικά τις ταξιδιωτικές συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης της οποίας ηγείται ο ίδιος του ο γιος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πατέρας του πρωθυπουργού έφτασε χθες το βράδυ στην Αθήνα, προκειμένου να μεταβεί στη βίλα του στο Πήλιο, παρά τις σαφείς οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης προς τους πολίτες να μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό εκτός αν είναι απαραίτητο.

Μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιεύσει και φωτογραφίες από το αεροπορικό του ταξίδι προς την Αθήνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην Ελλάδα για διακοπές έφτασε ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, ο 79χρονος Στάνλεϊ, αγνοώντας επιδεικτικά τις ταξιδιωτικές συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης της οποίας ηγείται ο ίδιος του ο γιος. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πατέρας του πρωθυπουργού έφτασε χθες το βράδυ στην Αθήνα, προκειμένου να μεταβεί στη βίλα του στο Πήλιο, παρά τις σαφείς οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης προς τους πολίτες να μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό εκτός αν είναι απαραίτητο. Μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιεύσει και φωτογραφίες από το αεροπορικό του ταξίδι προς την Αθήνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
 

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στην Ελλάδα μέσω της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, Σόφια, καθώς η ελληνική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει την άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία μέχρι τα μέσα Ιουλίου.
 
Μιλώντας από το μπαλκόνι της βίλας του, χθες το βράδυ, ο Στάνλεϊ Τζόνσον ανέφερε: «Είμαι στο Πήλιο στο πλαίσιο ενός αναγκαίου ταξιδιού, προσπαθώντας να θωρακίσω την περιουσία μου ενάντια στον κορωνοϊό, για την περίοδο που θα ενοικιαστεί. Πρέπει να εφαρμόσω τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων, γιατί εδώ το έχουν πάρει πολύ σοβαρά. Οι Έλληνες προσπαθούν να μπλοκάρουν τις αφίξεις από τη Βρετανία, όμως χάρηκαν πολύ όταν είδαν ότι ήρθα. Το μόνο που με ρώτησαν είναι από πού ήρθα και τι έκανα, ενώ μετά που μέτρησαν τη θερμοκρασία. Πρέπει να θέσουμε σε εφαρμογή τις αερογέφυρες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από ό,τι βλέπω εδώ, η άφιξη Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο, γιατί οι Έλληνες είναι πάρα πολύ προσεκτικοί».
 
Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού είναι ιδιοκτήτης μιας βίλας στο Πήλιο που με θέα στη θάλασσα, μόλις 5 λεπτά μακριά από την παραλία.

 

Το ταξίδι του πατέρα Τζόνσον δίχνει ότι είναι πιθανόν να ταξιδέψει κανείς από τη Βρετανία στην Ελλάδα, μέσω τρίτης χώρας, παραβαίνοντας τους κανόνες που σχεδιάστηκαν για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στάνλεϊ Τζόνσον παραβαίνει συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης. Πριν την εφαρμογή του lockdown, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να πηγαίνει στις παμπ, παρά τα 70 του χρόνια. «Φυσικά και θα πάω σε παμπ, αν θέλω να πάω σε παμπ. Οι ιδιοκτήτες των παμπ χρειάζονται τον κόσμο».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

Δειτε Επισης

Οι πρώτες εικόνες από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης-Συνεχείς έλεγχοι και περιπολίες στο νησί
Συνεδρία ΣΑ ΟΗΕ υπό προεδρία Έλληνα ΥΠΕΞ για προστασία αμάχων σε ένοπλες συγκρούσεις
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης-Έγινε αισθητός και στην Κύπρο
Αιματηρή επίθεση έξω από το Εβραϊκό Μουσείο στην Ουάσινγκτον-Νεκροί εργαζόμενοι της πρεσβείας του Ισραήλ
Μάχη για τη ζωή δίνει 55χρονη που εντοπίστηκε αναίσθητη σε παραλία της Λεμεσού
Πήγε επίσκεψη στην οικία 65χρονου και τον μαχαίρωσε-Στο νοσοκομείο 50χρονος
Μονογονιοί περιμένουν έξι μήνες για νομική αρωγή και τελικά απορρίπτονται-Σωρεία προβλημάτων
Περνά από την Ιερά Εξέταση της Συνόδου ο Τυχικός-Μελετώνται και οι αναφορές Μόρφου για τον Πάπα
Νέο μπάχαλο για τα ξενόγλωσσα προγράμματα-Οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ και η ενόχληση πρυτάνεων
Ξέφραγο αμπέλι το ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Λευκωσίας-Κλοπές, κάμερες εκτός λειτουργίας και ανύπαρκτη αστυνόμευση