Συνολικά 41 πτήσεις σήμερα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας-Οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις

Συνολικά 41 πτήσεις πραγματοποιούνται σήμερα από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας προς διάφορες χώρες της Ευρώπης.
 
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 20 αφίξεις προερχόμενες από από Ρόδο, Αθήνα, Γενεύη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Βιέννη, Heathrow, Dusseldorf, Ζυρίχη, Βουδαπέστη, Σόφια και Luton.
 
Θα πραγματοποιηθούν 21 αναχωρήσεις για Ρόδο, Αθήνα, Ηράκλειο, Γενεύη, Billund (Δανία) Βιέννη, Heathrow, Dusseldorf, Luton, Ζυρίχη, Βουδαπέστη και Σόφια.
 
Τις πτήσεις θα πραγματοποιήσουν οι εταιρείες Olympic Air, Wizz Air, Swiss, Blue Air, British Airways, Cyprus Airways, Tuifly, Edelweiss, Austrian, Tui,  Wizz Air UK και Bulgaria Air.
 
Σημειώνεται ότι όλοι οι επιβάτες είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν το Έντυπο Εντοπισμού Επιβατών, να υπογράψουν μια σειρά δηλώσεων και, όπου είναι απαραίτητο, να ανεβάσουν στην πύλη του Cyprus Flight Pass πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει αρνητικό PCR για την ασθένεια Covid-19.
 
Στους χώρους του αεροδρομίου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της παραμονής των επιβατών στο τερματικό κτίριο, σε όλους τους επιβάτες λαμβάνεται ο πυρετός, ενώ υπάρχουν ευδιάκριτες σημάνσεις για να υπενθυμίζουν στους επιβάτες ότι πρέπει να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.
 
Ακόμα στο τερματικό κτίριο δεν επιτρέπεται σε κανένα η είσοδος εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό του αεροδρομίου, έχει εντατικοποιηθεί η καθαριότητα σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου και έχουν εγκατασταθεί περισσότερα από 50 αντισηπτικά χεριών τα οποία είναι διαθέσιμα για το κοινό και το προσωπικό.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην Έγκωμη-Διεξάγονται έρευνες για τα αίτια
Ο αυτοκινητό(δρόμος) για διαμαρτυρίες είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!
Επιμένει για επιπολαιότητα ο ΔΗΣΥ-«Το ΕΛΑΜ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα»
Αυτόνομα στις Βουλευτικές η ΔΗΠΑ-«Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια έντιμη και ουσιαστική συνεργασία»
Με εξέταση μάρτυρα κατηγορίας για την έρευνα στο αεροδρόμιο συνεχίστηκε η δίκη της Γερμανίδας σφετερίστριας
Σε χώρο φύλαξης και παρασκευής κροτίδων μετατράπηκε η αποθήκη στη Λεμεσό-Άγνοια δήλωσε ο ιδιοκτήτης
Στην αντεπίθεση το ΕΛΑΜ-«Αυτοί δεν κατάφεραν να πείσουν τις πολιτικές τους ομάδες»
Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη
Συνέλαβαν τους φίλους τους, μπούκαραν στο αστυνομικό τμήμα και κατέληξαν με χειροπέδες
Ούτε γάτα, ούτε ζημιά για το... μπάρμπεκιου των κυνηγών-Φιάσκο η έρευνα Αρναούτη και Χαρτσιώτη, καμία ευθύνη σε κανένα