Τώρα που «ξύπνησε» η Μπαρτσελόνα είναι αργά

Το ενδιαφέρον για την Μπαρτσελόνα τις τελευταίες μέρες είχε μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου και κυρίως στο μέλλον του Κίκε Σετιέν στον πάγκο, λόγω των κακών σχέσεων που φέρεται να έχει με τους σταρ της ομάδας.

Τελικά, ο έμπειρος τεχνικός παρέμεινε στο πόστο του και η ομάδα της Καταλονίας είχε θετική αντίδραση, αφού σάρωσε την Αλαβές μέσα στη Βιτόρια με το ευρύ 5-0.

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν εξ αρχής επιθετικοί, καθώς στα πρώτα 15 λεπτά είχε προλάβει να σημαδέψει τρεις(!) φορές τα δοκάρια της εστίας του Ρομπέρτο με τις προσπάθειες των Ρίκι Πουτζ, Βιδάλ και Μέσι. Φαινόταν ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου και αυτό αποδείχθηκε, αφού στο 24’ ο Ανσού Φάτι από ασίστ του Μέσι άνοιξε το σκορ.

Το… δύσκολο έγινε και στη συνέχεια όλα πήραν τον δρόμο τους. Δέκα λεπτά μετά το πρώτο γκολ, ο Λιονέλ Μέσι έκανε το 2-0, ενώ στο 44’ ήταν η σειρά του Λουίς Σουάρες να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 3-0.

Η συνέχεια δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο, καθώς στο 57’ ο Νέλσον Σεμέδο έκανε και το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Αργεντινού σούπερ-σταρ.

Η τελευταία αγωνιστική

Κυριακή, 19/7

Αλαβές-Μπαρτσελόνα 0-5
(24’ Φάτι, 34’, 75’ Μέσι, 44 Σουάρες, 57’ Σεμέδο)

Βαγιαδολίδ-Μπέτις
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Εσπανιόλ-Θέλτα
Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Λεγανές-Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβάντε-Χετάφε
Οσασούνα-Μαγιόρκα
Σεβίλλη-Βαλένθια
Βιγιαρεάλ- Έιμπαρ

Δειτε Επισης

Και δεύτερο απανθρακωμένο πτώμα στο όχημα από την φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό
ΒΙΝΤΕΟ: Εξοργισμένοι πολίτες, τα βάζουν με πυροσβέστες-«Κρούζουν τα σπίθκια, γιατί εν κάμετε κάτι; Αφήκαν το χωρκό τζαι έκρουσε»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά της Πάφου-Κατέκαυσε 1,5 τετραγωνικό χιλιομετρό
Περίπου 70 πληγέντες από πυρκαγιές σε προσωρινούς χώρους-To πρωί η επανεκτίμηση της κατάστασης
Όλεθρος από την πυρκαγιά στη Λεμεσό, ένας νεκρός από τις αδηφάγες φλόγες-Επιχείρηση διαφυγής για 36 πρόσωπα από τη Λόφου
«Δεν υπάρχει δρόμος να φύγουμε, είναι κόλαση… Υπάρχουν άτομα ακόμα στα σπίτια τους»
Ορατή από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας η ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λεμεσό (pics)
Εκκενώθηκε μαθητική κατασκήνωση στη Λόφου-Μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία τα παιδιά
Δραματικές εικόνες από την καταστροφική πυρκαγιά-Σαρώνει τα πάντα ο πύρινος όλεθρος
Κραυγή απόγνωσης από τον κοινοτάρχη Αγίου Θεράποντος-«Έξω από το Σούνι-Ζανατζιά η τεράστια πυρκαγιά»