Πεντάχρονο αγόρι βιάστηκε από ομάδα παιδιών σε απόμερη παραλία της Αυστραλίας

Ένα αγόρι, μόλις πέντε ετών, φέρεται να βιάστηκε από τρία άλλα παιδιά στη βόρεια Αυστραλία στις αρχές του μήνα, σύμφωνα με την Αστυνομία στην Αυστραλία.
 
Το συμβάν έλαβε χώρα σε μια παραλία στην απομονωμένη πόλη της επαρχίας Κουίνσλαντ, Ναπράνουμ, στις 7 το απόγευμα στης 1ης Ιουλίου, σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας.
 
Οι φερόμενοι ως δράστες, τρία αγόρια, από 10 έως 13 ετών βρίσκονται υπό την επιτήρηση των Αρχών, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί ανήλικων παραβατών, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
 
Η επικεφαλής της αστυνομίας του Κουίνσλαντ, Καταρίνα Κάρολ, είπε ότι το συμβάν είναι μια «απόλυτη τραγωδία».
 
«Δυστυχώς ναι, ερευνήσαμε αυτή την υπόθεση, συνεργαζόμαστε με την κοινότητα. Δεν πρέπει να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο και είναι τραγικό», είπε και συμπλήρωσε ότι η αστυνομία συνεργάζεται με το θύμα, τους θύτες και τις οικογένειές τους.
 
Η πόλη Ναπράνουμ κατοικείται κυρίως από Αβορίγινες και σε αυτήν μένουν περίπου 1.000 άνθρωποι. Πρόκειται για μια από τις πιο φτωχές και υπανάπτυκτες κοινότητες στην Αυστραλία, παρότι οι οικονομικές ευκαιρίες έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια.
 
Το 2006, ένα 10χρονο κορίτσι είχε βιαστεί από τρεις άντρες και έξι αγόρια στην πόλη Αουρουκούν, περίπου 190 χιλιόμετρα από το Ναπράνουμ.
 
Η υπόθεση είχε εξοργίσει τους Αυστραλούς, ιδιαίτερα αφότου οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι με αναστολή. Η δικαστής της υπόθεσης είχε πει ότι δεν έστειλε τους δράστες στη φυλακή επειδή «μάλλον το κορίτσι είχε συμφωνήσει να κάνει σεξ μαζί τους»...
 
Πηγή: CNN Greece
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια μπροστά σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν αιτούντες άσυλο στο Λονδίνο
Νέες συνομιλίες του Ιράν με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα από επιδρομές του Ισραήλ σε αμάχους που περίμεναν βοήθεια
Αποτροπή τρομοκρατικής συνωμοσίας στο Κάιρο-Τρεις νεκροί σε ανταλλαγή πυρών
Οργισμένος ο Λευκός Οίκος με τον Νετανιάχου μετά τις επιθέσεις στη Συρία-«Συμπεριφέρεται σαν τρελός»
Πιθανή επίσκεψη Τραμπ στην Κίνα στα τέλη Οκτωβρίου και συνάντηση κορυφής με Σι Τζινπίνγκ
Τουλάχιστον 128.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν από τις συγκρούσεις στη Συρία
Ο Πούτιν συναντήθηκε με σύμβουλο του Ιρανού ηγέτη Χαμενεΐ
Κατάπαυση του πυρός στη Γάζα ζητά ο Πάπας Λέων ΙΔ'-Η απάντηση Νετανιάχου
Με τροφική δηλητηρίαση ο Νετανιάχου-Δεν παρέστη στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου