Οι 25 ώρες φρίκης στο διαμέρισμα του 33χρονου εκατομμυριούχου που βρέθηκε διαμελισμένος

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία του 33χρονου εκατομμυριούχου Φαχίμ Σάλεχ στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο εκτελεστής του Σάλεχ αρχικά τον χτύπησε με taser για να τον εξουδετερώσει και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε αρκετές φορές στην καρδιά πριν να ξεκινήσει τον διαμελισμό της άψυχης σορού του.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον Σάλεχ να μπαίνει στο ασανσέρ που οδηγούσε κατευθείαν στο διαμέρισμά του στις 13:40 (ώρα Νέα Υόρκης) το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πίσω του έχει καταγραφεί ένας μαυροντυμένος άνδρας με μάσκα που κρατούσε μια μεγάλη τσάντα.
 
Αστυνομικές πηγές λένε ότι ο Σάλεχ προβληματίστηκε από την παρουσία του αγνώστου σε αυτόν άνδρα και μάλιστα φέρεται να του ζήτησε το λόγο. Κατά τις ίδιες πηγές μετά από τον σύντομο διάλογο υπήρξε και καβγάς, ο οποίος, ωστόσο, δεν έχει καταγραφεί καθώς η πορτα του ασανσέρ έκλεισε και έτσι δεν αποτυπώθηκε από την κάμερα ασφαλείας.

Η νεκροψία έδειξε, σύμφωνα με το Daily Beast, ότι ο εκτελεστής του Σάλεχ πρώτα τον εξουδετέρωσε με taser και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε στην καρδιά.

Δεύτερη αστυνομική πηγή που επικαλείται η New York Post αναφέρει ότι η σορός του 33χρονου είχε τεμαχιστεί με «χειρουργική ακρίβεια» με τα χέρια του να έχουν κοπεί από τους ώμους και τα πόδια του από τα γόνατα.

Η εκτίμηση στην οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί είναι ότι ο εκτελεστής του Σάλεχ πέρασε συνολικά 25 ώρες μέσα στο διαμέρισμα πριν να τον διακόψει η αδερφή του 33χρονου το μεσημέρι της Τρίτης.

Κατά την ίδια εκτίμηση ο εκτελεστής τεμάχισε την σορό λίγο πριν φτάσει στο διαμέρισμα η αδερφή του Σάλεχ.

Ως προς το κίνητρο οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση επιμένουν οτι τα κίνητρα ήταν οικονομικά δεδομένων των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων του 33χρονου.
 
Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Πρόεδρος: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής με Ινδία και χώρες Μ. Ανατολής, θα προσκληθεί και ο Ερντογάν
Ερευνητές εντόπισαν 381 εγκαταλελειμμένα πτώματα σε ιδιωτικό κρεματόριο στο Μεξικό
Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
ΒΙΝΤΕΟ: Πύρινη λαίλαπα στη Σμύρνη-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν συνοικίες, δεκάδες συλλήψεις
Τουλάχιστον 35 νεκροί σε επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα-«Μας βομβάρδισαν ενώ κοιμόμασταν»
Τραγικός θάνατος για 78χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων-Πληροφορία και για τέταρτο αυτοκίνητο
Νετανιάχου: Η νίκη επί του Ιράν δημιουργεί μεγάλες περιφερειακές ευκαιρίες
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου
ΕΟΑ δύο ταχυτήτων, υπερβολικός αριθμός αντιδημάρχων-Μελετά σενάρια και ψάχνει λύσεις το ΥΠΕΣ
Φουλάρει για παραγωγή πολιτικής, μιλά με ενδιαφερόμενους για τις Βουλευτικές το Volt