Ανάγκη στελέχωσης ΓΝ Πάφου με θωρακοχειρούργο και νευροχειρούργο

Tο θέμα της αναγκαιότητας ενίσχυσης του ΓΝ Πάφου με στελέχωση ιατρών θωρακοχειρούργου  και νευροχειρούργου έθιξε με δηλώσεις της η Διευθύντρια του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δρ. Λία Ψαρά.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Ψαρά  αναφέρθηκε, με αφορμή σημερινό εργατικό ατύχημα που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εργαζόμενου, στην αναγκαιότητα της ενίσχυσης του ΓΝ Πάφου με θωρακοχειρούργο και νευροχειρούργο, προσθέτοντας πως επιβάλλεται η αγορά μαγνητικού τομογράφου, ώστε να παρασχεθεί έγκαιρα βοήθεια στον κάθε ασθενή.

Η κ. Ψαρά ανέφερε ακόμη πως “ βρισκόμαστε στη 2η φάση του ΓεΣΥ”και σίγουρα, όπως είπε, “οι υπηρεσίες έπρεπε να ήταν αναβαθμισμένες με σωστό εξοπλισμό”.  

Επιπρόσθετα η Διευθύντρια του Ακτινολογικού Τμήματος του ΓΝ Πάφου σημείωσε πως το Τμήμα της δέχεται πολλά ατυχήματα, όχι μόνο εργατικά  άλλα και άλλα, αναφέροντας πως κάποια περιστατικά είναι βαριά και θα πρέπει να τύχουν της σωστής αντιμετώπισης και με τα κατάλληλα μέσα.
 

Δειτε Επισης

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»