Καρέ-καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

Δύο ενέδρες θανάτου με διαφορά 10 ημερών είχαν στηθεί σε Χαϊδάρι και Περιστέρι, τον Ιούλιο του 2019, με αφορμή τη διακίνηση ναρκωτικών.
 
Στις 14 Ιουλίου 2019, ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής προσέλκυσε τον 33χρονο αντίπαλό του από την Αλβανία σε καφετέρια με δόλωμα μία γυναίκα. Τον σκότωσε με τρεις σφαίρες.
 
Στις 24 Ιουλίου, αδερφικός φίλος του 33χρονου θύματος, έστησε αντίστοιχο ραντεβού θανάτου στον 25χρονο Τούρκο στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι. Όταν έφυγε το "δόλωμα", ο δράστης εμφανίζεται στο παράθυρο και πυροβολεί τρεις φορές τον 25χρονο.
 
Όμως, το όπλο του παθαίνει εμπλοκή, τότε περνά στο εσωτερικό του καταστήματος και είναι τέτοιο το μένος του που χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές στο κεφάλι το θύμα με τη λαβή του όπλου, ενώ παράλληλα τον έβριζε. Μάλιστα το πιστόλι, που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από τη δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε και η γεμιστήρα.
 
Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εξιχνίασαν και τα δύο εγκλήματα, με το δεύτερο να είναι αντεκδίκηση του πρώτου. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος που δολοφονήθηκε στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, είχε σκοτώσει δέκα ημέρες πριν τον 33χρονο στο Χαϊδάρι.
 
Κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 25χρονου, είναι τέσσερις 4 αλλοδαποί ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών και διαπράχθηκε στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου ομοεθνούς τους.
 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Πηγή: The Toc

Δειτε Επισης

Χειροπέδες στην πρώην σύζυγο και τέσσερα άτομα για την δολοφονία του καθηγητή στην Αγ. Παρασκευή
Τραγωδία στη Χαλκιδική-Αγοράκι 13 μηνών πνίγηκε από το φαγητό του
Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού-Εντοπίστηκαν μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητό σε κελιά
«Τρώει τη πρώτη μαχαίρια, τρώει τη δεύτερη και τον είδα να πηδά πάνω της κα να συνεχίζει να τη μαχαιρώνει»
Θέμα στον ισπανικό Τύπο η Μουρτζούκου-«Serial killer μωρών, έπαιζε πνίγοντας την αδελφή της»
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Μεταναστευτικό και ενεργειακά στο επίκεντρο των συναντήσεων Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
Επαρχιακός δρόμος στην Ελλάδα «πλημμύρισε» με δεκάδες κιλά νωπό κοτόπουλο
Ένοχος ιδιοκτήτης ιστοσελίδας που επιχείρησε να εκβιάσει πρώην Υφυπουργό στην Ελλάδα
Μοιραίο το ταξίδι στην Ελλάδα για Αμερικανίδα-Έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε φαράγγι