Αγγλία... καλεί Ολυμπιακό και Τσιμίκα

Ενδιαφέρον από συγκεκριμένη ομάδα της Αγγλίας έχει προκύψει για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Ολυμπιακός έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων για τον διεθνή αριστερό μπακ, έχοντας ήδη απορρίψει προτάσεις 14-15 εκατ. ευρώ. 

Στο μεγάλο Λιμάνι αξιώνουν τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για τον Τσιμίκα, χρήματα που θα μπορούσαν να βρεθούν από συλλόγους της Premier League. Και η Νάπολι εξάλλου τον έχει στην κορυφή της λίστας της, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη να φτάσε σε αυτά τα νούμερα. Σύμφωνα με τη “Sportday” πάντως υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Τσιμίκα από την Αγγλία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. 

Πρόσφατα είχε διαρρεύσει από το Νησί το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ανάμεσά τους και της Λίβερπουλ, μπορεί όμως να υπάρξει κι ένα ντόμινο, με την παραχώρηση παίκτη από αγγλική ομάδα και αντικατάσταση με τον παίκτη του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα με τον Μπεν Τσίλγουελ της Λέστερ, που είναι στο στόχαστρο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι. Οι “αλεπούδες” άλλωστε είχε ακουστεί ξανά το προηγούμενο διάστημα ότι κοιτούσαν τον 24χρονο άσο των Πειραιωτών. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας
Μυστήριο με το νεκρό κοριτσάκι σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο-Η νεκροψία θα ρίξει φως στην υπόθεση
Το προκλητικό βίντεο που ανέβασε ο νεαρός πριν πάρει φοιτήτριες με οτοστόπ και σκορπίσει τον τρόμο στην Ελλάδα
Ιερόσυλοι βεβήλωσαν τον τάφο του 11χρονου Λάμπρου-«Εύχομαι ο Θεός να φωτίσει αυτόν τον άνθρωπο»
Με γοργούς ρυθμούς η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές-Καταγράφηκαν όλες οι ζημιές
Ψάχνουν τον δράστη που έριξε τη χειροβομβίδα στην Αγία Νάπα-Το βάρος σε CCTV και επιστημονικές εξετάσεις
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν μαχαίρι-Συνελήφθη 17χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ το ρεσάλτο του ισραηλινού στρατού σε πλοίο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Η συγκλονιστική μαρτυρία ζεύγους που κάηκε το σπίτι τους στο Σούνι-«Δεν υπάρχει τίποτα, απολύτως τίποτα»
Διακόπτονται τα ντελίβερι για τέσσερις ώρες ελέω καύσωνα-Συστάσεις Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας